ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Ολοκλήρωση του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος στην περιοχή Αλαγνίου
Ολοκλήρωση του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος στην περιοχή Αλαγνίου Εκτύπωση
Ο Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου έφερε στη Βουλή το θέμα της ολοκλήρωσης του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος στην περιοχή Αλαγνίου με ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς ΠΕ.Χ.Ω.Δ.Ε και Εσωτερικών. Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Με σειρά ερωτήσεων μου στη Βουλή, ζητούσα να ενημερωθώ για την πορεία ολοκλήρωσης του οδικού τμήματος Πεζά-Αρκαλοχώρι του άξονα Ηράκλειο-Βιάννος.
Στο τμήμα αυτό και συγκεκριμένα στην περιοχή Αλαγνίου τα τελευταία τρία χρόνια εκκρεμεί η κατασκευή δυο γεφυρών και η ολοκλήρωση τμήματος 500 περίπου μέτρων που θα συνδέσει τα τμήματα Πεζά-Αλάγνι και Αλάγνι-Αρκαλοχώρι που είχαν ήδη ολοκληρωθεί.
Από την τελευταίες απαντήσεις που πήρα, προκύπτει ότι το έργο δημοπρατήθηκε την 05/03/2007 και ότι ο ανάδοχος εγκαταστάθηκε την 01/05/2007 ενώ η ημερομηνία ολοκλήρωσης των έργων είναι η 14/11/2007.
Επειδή τώρα και οκτώ μήνες οι εργασίες προχωρούν με αργούς ρυθμούς και
επειδή οι πολίτες που καθημερινά ταλαιπωρούνται, αγανακτούν βλέποντας ότι τριάμισι χρόνια δεν ολοκληρώνεται 500μ. δρόμος

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί

1. Γιατί δεν προχωρούν οι απαιτούμενες εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα της περιοχής Αλαγνίου του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος με τους απαιτούμενους ρυθμούς;
2. Πότε εκτιμάται ότι θα παραδοθεί το έργο, δεδομένου ότι η συμβατική προθεσμία λήγει στις 14/11/2007;
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο