ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Ευχές και Στήριξη στο Βασίλη Κεγκέρογλου και στο ΠΑΣΟΚ 01/01/2015
Ευχές και Στήριξη στο Βασίλη Κεγκέρογλου και στο ΠΑΣΟΚ 01/01/2015 Εκτύπωση
Φίλοι και σύντροφοι του Βασίλη Κεγκέρογλου τον επισκέφθηκαν χθες για να του ευχηθούν για τη νέα χρονιά, την ονομαστική του εορτή και επιτυχία στις εκλογές.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και απλοί πολίτες βρέθηκαν χθες στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Εργασίας, στο Ηράκλειο.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία και οι δηλώσεις για παραμονή στο ΠΑΣΟΚ της Ειρήνης Σενετάκη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την οποία κάποιοι, την παρουσίασαν ως υποψήφια με άλλο κόμμα. Μαζί με τις ευχές για την ονομαστική του εορτή ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, άκουσε πολύ καλά λόγια για το έργο του στον τομέα της Κοινωνικής Προστασίας και Πρόνοιας, αλλά και τη διάθεση όλων να τον στηρίξουν στην ερχόμενη εκλογική διαδικασία.
Πολύ σημαντικό ήταν όλα όσα ειπώθηκαν για την Ενότητα του ΠΑΣΟΚ, την άκαιρη απόφαση κάποιων να διασπάσουν το Κίνημα, με τον κ. Βασίλη Κεγκέρογλου να επιμένει στην ανάγκη ενότητας και στήριξης του ΠΑΣΟΚ που αποτελεί, ούτως ή άλλως την αναφορά όλων.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ κρατά ψηλά την ευθύνη για την Πατρίδα και την Κοινωνία.

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο