ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Την στήριξη τους στον Βασίλη Κεγκέρογλου εξέφρασαν οι κωφοί του Ηρακλείου που τον για την προσφορά του 18/01/2015
Την στήριξη τους στον Βασίλη Κεγκέρογλου εξέφρασαν οι κωφοί του Ηρακλείου που τον για την προσφορά του 18/01/2015 Εκτύπωση
Κοντά στους κωφούς του Ηρακλείου, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του συλλόγου των ατόμων με απώλεια ακοής.

Τα μέλη του συλλόγου υποδέχτηκαν με θέρμη τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου, εκφράζοντας του τις ευχαριστίες τους για τη στήριξη του και προς τη συγκεκριμένη ευαίσθητη κοινωνική ομάδα.


Σημειώνεται ότι στο περιθώριο της εκδήλωσης οι κωφοί του Συλλόγου Ηρακλείου, βράβευσαν τον κ. Κεγκέρογλου ως ένα δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του προς αυτούς.

Δεν παρέλειψαν βέβαια να του εκφράσουν την αγωνία τους για το μέλλον του αθλητικού τους σωματείου, το οποίο αναζητά λύση στο θέμα της στέγασης του. Αυτό που επισημάνθηκε από την πλευρά του κ. Κεγκέρογλου, ενόψει και της πραγματοποίησης του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών και Γυναικών το 2019, ότι μετά τις εκλογές θα καλέσει ο ίδιος τη Δημοτική Αρχή, αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης σε συνάντηση.

Μια συνάντηση με στόχο αφενός να δοθεί λύση στο πρόβλημα της στέγασης, αφετέρου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι έτοιμο το Ηράκλειο να υποδεχτεί τη σημαντική αθλητική διοργάνωση το 2019.

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο