ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Πότε θα καταβληθούν οι αγροτικές συντάξεις των ασφαλισμένων ΟΓΑ γεννηθέντων το 1950;
Πότε θα καταβληθούν οι αγροτικές συντάξεις των ασφαλισμένων ΟΓΑ γεννηθέντων το 1950; Εκτύπωση
Mε ερώτηση του προς την Υπουργό Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί για το ακριβές χρονοδιάγραμμα καταβολής των αγροτικών συντάξεων των γεννηθέντων ασφαλισμένων ΟΓΑ το 1950.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:  

Η διάλυση του ΟΓΑ που ήταν ένα ταμείο λειτουργικό και είχε ιδιαίτερο συμβολισμό για τον αγρότη και την αγρότισσα και η συνακόλουθη ενσωμάτωση του στον υδροκέφαλο ΕΦΚΑ, βάσει του ν.4387/16 της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περισσότερα προβλήματα δημιούργησε απ’ ότι έλυσε.

Χιλιάδες ασφαλισμένοι αγρότες και αγρότισσες γεννημένοι το 1950, αν και έχουν υποβάλλει αίτημα συνταξιοδότησης και έπρεπε να έχουν συνταξιοδοτηθεί από 01-07-17,δεν έχουν ακόμη συνταξιοδοτηθεί ενώ μέχρι πρότινος ελάμβαναν και ειδοποιητήρια για να πληρώσουν την μηνιαία ασφαλιστική εισφορά τους(!).

Επειδή έχει προκληθεί σύγχυση και δεν γνωρίζουν οι υπό συνταξιοδότηση αγρότες και αγρότισσες γεννηθέντες του 1950, πότε ακριβώς αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν και

επειδή η προφορική εξαγγελία ήταν γενικόλογη περί τέλους του έτους. 

Ερωτάσθε κα Υπουργέ:

Με ποιο ακριβές χρονοδιάγραμμα προτίθεστε να καταβάλλετε τις συντάξεις στους ως άνω ασφαλισμένους του ΟΓΑ γεννηθέντες του 1950;
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο