ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Δημοπράτηση έργου «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» ώστε να αντιμετωπιστεί η μείωση των διαθέσιμων υδάτινων πόρων στο φράγμα Μπραμιανών.
Δημοπράτηση έργου «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» ώστε να αντιμετωπιστεί η μείωση των διαθέσιμων υδάτινων πόρων στο φράγμα Μπραμιανών. Εκτύπωση
Με ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Υποδομών και Μεταφορών, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δημοπρατηθεί το έργο: «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» προκειμένου να εμπλουτιστεί το φράγμα Μπραμιανών και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μεγάλης μείωσης των διαθέσιμων υδάτινων πόρων.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  


«Η μελέτη για την προσαγωγό διώρυγα από τους Μύθους που θα εμπλουτίσει το φράγμα Μπραμιανών Ιεράπετρας έχει ολοκληρωθεί.
Σύμφωνα με προηγούμενες απαντήσεις  σε ερωτήσεις μου, είχατε δεσμευτεί για τη χρηματοδότηση και δημοπράτηση του έργου μόλις ολοκληρωθούν οι μελέτες και

Ερωτάσθε κ.κ. Υπουργοί

Πότε θα δημοπρατηθεί το έργο: «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μεγάλης μείωσης των διαθέσιμων υδάτινων πόρων στο φράγμα Μπραμιανών;».

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο