ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Άρνηση της Κυβέρνησης για τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών και οδηγών.
Άρνηση της Κυβέρνησης για τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών και οδηγών. Εκτύπωση
Ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΣΥ Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε μαζί με άλλους Βουλευτές τροπολογία για απρόσκοπτη συνέχιση διενέργειας εξετάσεων υποψήφιων οδηγών και οδηγών που έχουν σταματήσει σε όλη τη χώρα, προκαλώντας τεράστια προβλήματα.Ο κ. Κεγκέρογλου, υποστηρίζοντας την τροπολογία τόνισε ότι σήμερα:

1)απαξιώνεται η διαδικασία αξιολόγησης  και εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης,

2)υπονομεύεται η επαγγελματική δραστηριότητα των σχολών οδήγησης και

3)δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι οδηγοί είτε είναι ιδιώτες, είτε άνεργοι που επιθυμούν να εργαστούν, είτε εργαζόμενοι που θέλουν να αναβαθμίσουν την κατηγορία της άδειας οδήγησης τους.

Και συνέχισε ότι οι υπάλληλοι των Περιφερειών, οι οποίοι διενεργούν τις εξετάσεις οδήγησης ελάμβαναν (και λογικά) αποζημίωση για την συμμετοχή τους σ’ αυτές, με απασχόληση πολύ πέραν του ωραρίου τους και το θέμα αυτό επιλύει η τροπολογία της ΔΗΣΥ, όταν μάλιστα δεν πρόκειται σύντομα να εισαχθεί άμεσα στην ολομέλεια της Βουλής νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών.

Δυστυχώς η Κυβέρνηση αρνείται να αναγνωρίσει τα λάθη της και επιμένει πεισματικά στις αδιέξοδες επιλογές της.

Ο κ.Σπίρτζης ενημέρωσε τη Βουλή ότι θα φέρει το επόμενο διάστημα στη Βουλή νομοσχέδιο μέσα στο οποίο θα περιλαμβάνεται ρύθμιση για το θέμα.

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο