ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Χαιρετισμός στα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς
Χαιρετισμός στα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς Εκτύπωση
Στα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς παρευρέθηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος αφού χαιρέτησε την 16η διοργάνωση της έκθεσης, επισκέφθηκε μαζί με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής τα περίπτερα των εκθετών.
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου ανέφερε χαρακτηριστικά:
 «Η Γεωργική Έκθεση Μεσσαράς για τρεις δεκαετίες τώρα συμβάλει στην ανάπτυξη και την αγροτική παραγωγή με καινοτομίες, εκσυγχρονισμό, νέες μεθόδους, επιστημονικές πρακτικές και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της περιοχής. Φέτος η έκθεση αποτελεί άλλη μια μεγάλη συνάντηση των ανθρώπων της παραγωγής και της δημιουργίας με τους επαγγελματίες και τους επιστήμονες για να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα που θα αμβλύνουν το πρόβλημα της υπερφορολόγησης του αγροτικού τομέα. 
Το Κίνημα Αλλαγής έχει επεξεργαστεί συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις που επιγραμματικά αφορούν στην: -Μείωση της φορολογίας εισοδήματος. -Κατάργηση όλων των ειδικών φόρων στην παραγωγή προϊόντων. (φόρος κρασιού, κτλ.) -Μείωση κατά 50% των φόρων για προϊόντα που διακινούνται μέσω Ομάδων Παραγωγών και Συνεταιρισμών. -Απαλλαγή από τους επιπλέον φόρους στην αγροτική γη και τα παραγωγικά μέσα. -Θέσπιση χαμηλού άνω ορίου για τις ασφαλιστικές εισφορές με αποσύνδεση από το εισόδημα. -Ιδιαίτερη μέριμνα για την στήριξη της αγροτικής οικογένειας. Αξιοποίηση όλων των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, του ΕΣΠΑ αλλά και του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων για έργα στον αγροδιατροφικό τομέα με προτεραιότητα τα αρδευτικά και εγγειοβελτιωτικά έργα που θα ανακόψουν την ερημοποίηση και θα διασφαλίσουν την αγροτική παραγωγή».
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο