ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Δήλωση για την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα και στον φασισμό.
Δήλωση για την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα και στον φασισμό. Εκτύπωση
«Σαράντα πέντε χρόνια μετά την κορυφαία αντιδικτατορική εξέγερση της νεολαίας της Ελλάδας ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα και στο φασισμό, το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Το Πολυτεχνείο εκτός από διαχρονικό σύμβολο αντίστασης, υπενθυμίζει ότι  ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής, αναδεικνύει την αδήριτη ανάγκη συμμετοχής των νέων στα κοινά και υπαγορεύει το καθήκον όλων μας να κρατήσουμε άσβεστη την μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Στόχος μας σήμερα είναι μακριά από διχαστικές λογικές, να ξαναενώσουμε το έθνος και την κοινωνία με βάση την εθνική συνεννόηση και να διαφυλάξουμε τη Δημοκρατία μας, από ακραίες και μισαλλόδοξες φωνές που επιδιώκουν να γυρίσουν τη χώρα μας στις πιο σκοτεινές στιγμές της». 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο