ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Συγχαρητήρια στις μαθήτριες, στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς
Συγχαρητήρια στις μαθήτριες, στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς Εκτύπωση
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο  γραμματέας της Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα εξής:

«Η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συνιστά για χιλιάδες μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς το επισφράγισμα των κόπων και θυσιών τους και παράλληλα σηματοδοτεί την έναρξη μιας  νέας σελίδας που γυρνάει στη ζωή των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών, αυτή της φοιτητικής ζωής και το άνοιγμα στο μέλλον επαγγελματικών οριζόντων για όλους.
Θέλω να εκφράσω σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες  και στις οικογένειες τους τα θερμά μου συγχαρητήρια  και να θυμίσω ότι οι νέοι και οι νέες φοιτητές και φοιτήτριες αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.
Παράλληλα σε όσους και όσες δεν πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους, θέλω να τονίσω πως δεν πρέπει να απογοητεύονται, αλλά να συνεχίσουν, γνωρίζοντας πως στο μέλλον θα έχουν πολλές ακόμη ευκαιρίες.
Εύχομαι καλή αρχή και καλή πρόοδο σε όλους».
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο