ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Nα καταβληθούν τα οφειλόμενα στους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ και εφεξής να καταβάλλεται κανονικά η προβλεπόμενη αποζημίωση».
Mε ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να καταβληθούν τα οφειλόμενα στους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ και εφεξής να καταβάλλεται κανονικά η προβλεπόμενη αποζημίωση.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Τιμωρούνται οι συνεπείς καταναλωτές, με την επιβάρυνση από την έμμεση αύξηση στους λογ/σμούς της ΔΕΗ-Αναγκαίοι ευνοϊκότεροι όροι ρύθμισης».
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι τιμωρούνται οι συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ και ζητά:
-την αναστολή της συγκεκριμένης απόφασης προκειμένου οι συνεπείς καταναλωτές να εξακολουθούν να έχουν έκπτωση τουλάχιστον 15% και να διατηρηθεί και στα ίδια επίπεδα η έκπτωση ετήσιας προπληρωμής
-ευνοϊκότερους όρους ρύθμισης  για ληξιπρόθεσμες οφειλές, ώστε να μπορούν όλοι οι καταναλωτές να ρυθμίσουν τις οφειλές τους
-να μην αυξηθούν άλλο τα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εθνικός Οδικός Χάρτης για την Εκπαίδευση και την Έρευνα. *
Είναι αναμφισβήτητο ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο οδικό χάρτη για την εκπαίδευση και την έρευνα, που θα αξιοποιεί  και δεν θα καταστρέφει τη δουλειά που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια στην παιδεία.
Ειδικότερα η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, παρά τα προβλήματα και τις αγκυλώσεις, είναι ισχυρή και αυτό αποδεικνύεται από τους εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες της χώρας μας που διαπρέπουν στην Ευρώπη και τον κόσμο.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτική Ανάπτυξης και εννέα (9) θέσεις για τους Μικρομεσαίους και την Εργασία. *
"Η Ελλάδα μετά από 10 χρόνια κρίσης, με ή χωρίς μνημόνιο, βρίσκεται μεσοπέλαγα χωρίς πυξίδα, χωρίς προορισμό.
Η οικονομία σέρνεται και οι μεγάλες προσπάθειες του κόσμου του επιχειρείν και της εργασίας, συνθλίβονται ανάμεσα στις μυλόπετρες της υπερφορολόγησης και της έλλειψης αναπτυξιακού σχεδίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να ιδρυθούν Τμήματα Ένταξης και στα Δημ. σχολεία Βώρων, Γαλιάς, Καμαρών, Πετροκεφαλίου, Πιτσιδίων, Σκουρβούλων και 2ο Τυμπακίου που πληρούν τις προϋποθέσεις.
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ιδρυθούν Τμήματα Ένταξης (Τ.Ε.) και στα Δημοτικά σχολεία Βώρων, Γαλιάς, Καμαρών, Πετροκεφαλίου, Πιτσιδίων, Σκουρβούλων και 2ο Τυμπακίου που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβερνητική μεθόδευση για την απόκρυψη από ένα εκατομμύριο συνταξιούχους των μειωμένων συντάξεων που προκύπτουν από τον Νόμο Κατρούγκαλου
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τους υπεύθυνους Βουλευτές ανά Υπουργείο, κατέθεσαν ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπου καταγγέλλουν την κυβερνητική μεθόδευση για την απόκρυψη από ένα εκατομμύριο συνταξιούχους των μειωμένων συντάξεων που προκύπτουν από το νόμο Κατρούγκαλο.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 1456

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο