ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Αποζημίωση ελαιοπαραγωγών και σύσταση επιστημονικής επιτροπής
Επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  με θέμα: «Αποζημίωση ελαιοπαραγωγών και σύσταση επιστημονικής επιτροπής», κατέθεσε  ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χρειαζόμαστε φορολογικό, διαφορετικής φιλοσοφίας *
Το φορολογικό σύστημα πρέπει να αποτελεί βασικό θεσμικό εργαλείο του κράτους για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Θεσμική αντιμετώπιση τόσο της ίδρυσης όσο και της κατάργησης Τμημάτων Πανεπιστημίου».
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την θεσμική αντιμετώπιση τόσο της ίδρυσης όσο και της κατάργησης Τμημάτων Πανεπιστημίου.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Τροπολογία για την προστασία της κύριας κατοικίας των οικονομικά ασθενέστερων δανειοληπτών και επαναγορά δανείων.
Τροπολογία για την προστασία της κύριας κατοικίας των οικονομικά ασθενέστερων δανειοληπτών από πλειστηριασμούς και την δυνατότητα εξαγοράς του δανείου από τον  ίδιο τον δανειολήπτη, πριν αυτό μεταβιβαστεί σε funds κατέθεσε το Κίνημα Αλλαγής.


Μετά την κατάργηση των σχετικών διατάξεων του Νόμου ΠΑΣΟΚ (3869/2010) από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (με θετική ψήφο της ΝΔ),δεν υπάρχει από 1/1/2020 καμία προστασία της πρώτης κατοικίας, και οι δανειολήπτες που αδυνατούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους. Ιδιαίτερα όταν τα δάνεια τους μεταβιβάζονται ήδη σε ξένα funds.
Ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής, κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, ως εισηγητής του νομοσχεδίου έχει ήδη καλέσει την κυβέρνηση να αποδεχθεί την τροπολογία  αυτή.

Αναλυτικά το κείμενο της τροπολογίας έχει ως εξής:Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Κυβέρνηση της ΝΔ επιμένει να εφαρμόσει τις επιλογές ΣΥΡΙΖΑ και να τοποθετήσει το σταθμό μετατροπής στη Δαμάστα
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε σήμερα η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για επανεξέταση της απόφασης για εγκατάσταση σταθμού μετατροπής στη Δαμάστα Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να τροποποιηθεί τώρα ο Νόμος Κατρούγκαλου.
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε σήμερα η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και Βουλευτή Ηρακλείου κ.Β.Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με σκοπό την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, προϋπόθεση της οποίας είναι η αντιμετώπιση της αδικίας σε βάρος των συνταξιούχων εκπαιδευτικών τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 1588

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο