ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Σε έξαρση η εγκληματικότητα, στο ζενίθ η ανασφάλεια των πολιτών
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους συναδέλφους Βουλευτές της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσαν επίκαιρη επερώτηση προς το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών για την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια των πολιτών να βρίσκεται στο ζενίθ.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης επερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι καθηγητές του Γυμνάσιου Τυλίσου –«Ιωάννης Περδικάρης»
Την Βουλή επισκέφθηκαν σήμερα τριάντα έξι (36) μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιου Τυλίσου –«Ιωάννης Περδικάρης», συνοδεία των καθηγητών τους, στο πλαίσιο του καθιερωμένου προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων.

  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μέτρα και δράσεις για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας-ξηρασίας.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,  ζητά α): συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της ξηρασίας- λειψυδρίας και την ορθολογική διαχείριση του νερού και β):ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο στην προώθηση των έργων άρδευσης του νομού Ηρακλείου.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ρύθμιση σε τριάντα έξι (36) τουλάχιστον δόσεις, ληξιπρόθεσμων οφειλών προς Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία για συνταξιούχους και μισθωτούς
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  ζητά την δυνατότητα ρύθμισης σε τριάντα έξι (36) τουλάχιστον δόσεις,  ληξιπρόθεσμων οφειλών προς Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία για συνταξιούχους και μισθωτούς.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μέτρα & δράσεις προστασίας χλωρίδας Κρήτης. Στήριξη Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων & Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Πολιτισμού & Αθλητισμού, ζητά α): μέτρα και δράσεις για την προστασία της χλωρίδας της Κρήτης και β): στήριξη του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Φώφης Γεννηματά για τα Εθνικά Θέματα
Η επιδίωξη της εθνικής συνεννόησης ιδιαίτερα για τα ευαίσθητα εθνικά θέματα, είναι βασική και πάγια επιλογή μας. Αποτελεί αυτονόητη ευθύνη και υποχρέωση των πολιτικών δυνάμεων που σήμερα καθίσταται  επιτακτική.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 1197

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο