ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Για την αγροτική παραγωγή και τους αγρότες*
Η χώρας μας τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε μια πρωτοφανή δημοσιονομική, κοινωνική και αναπτυξιακή κρίση. Οι επιλογές της Νέας Δημοκρατίας οδήγησαν στον οικονομικό εκτροχιασμό 2004-2009 όπως επιβεβαιώθηκε προχθές από τον κ. Γιούνκερ ήταν η κύρια αιτία της κρίσης. Ενώ, ο ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε τις αναπτυξιακές δυνάμεις της χώρας σε πρωτοφανή ομηρία, λόγω των υπέρμετρων φόρων και της ανυπαρξίας τραπεζικού δανεισμού.


Διαβάστε περισσότερα...
 
"Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες;"
"Οι Έλληνες πολίτες καλούνται στις κάλπες για να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Οι εκλογές αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες γιατί η χώρα βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο. Είτε θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την αντιμετώπιση των αιτιών της κρίσης και θα προχωρήσει με προοδευτικές πολιτικές, με εθνική ενότητα και συνεννόηση. Είτε θα πισωγυρίσει σε συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που θα καταδικάσουν μεγάλα τμήματα της κοινωνίας μας σε μόνιμη φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό.


Διαβάστε περισσότερα...
 
"Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να ανακτήσουν τον κρίσιμο ρόλο τους για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή".
"Οι βασικοί πυλώνες του Σχεδίου Ελλάδα που έχει επεξεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής, είναι η ανασυγκρότηση της οικονομίας και η επαναθεμελίωση της κοινωνικής συνοχής.
Οι νέες επενδύσεις είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη αλλά ο κρίσιμος παράγοντας είναι  οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και οι μικρές και οι πολύ μικρές δραστηριότητες που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά τόσο στην ανάπτυξη σε στέρεες βάσεις κι όσο και στην κοινωνική συνοχή, εφόσον στηριχθούν με συγκεκριμένες πολιτικές για να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, να ενσωματώσουν και να προωθήσουν καινοτομίες και να αξιοποιήσουν χρηματοδοτικά και επενδυτικά εργαλεία.
Με αυτές τις προϋποθέσεις είναι εφικτό να προχωρήσουν σε διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους, συνένωση δυνάμεων μέσω δικτύων ή και συνενώσεων και διαρθρωτική προσαρμογή για να συγχρονιστούν με τα νέα δεδομένα της αγοράς και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα τους στην υπερτοπική κλίμακα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ανάπτυξη «οφείλει» να οδηγεί στην κοινωνική πρόοδο. *
Η απερχόμενη Κυβέρνηση χωρίς όραμα για την Ελλάδα, χωρίς σχέδιο για την ανάπτυξη επιμένει στην υπερφορολόγηση και τα υπερπλεονάσματα που ματώνουν την κοινωνία μας και πελαγοδρομεί ανάμεσα στην αποτυχία και τις σκοπιμότητες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση κ.Β.Κεγκέρογλου με αφορμή τις εξαγγελίες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στην Κρήτη.
Με αφορμή τις εξαγγελίες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στην Κρήτη, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Η Κυβέρνηση ύστερα από τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μας και ενόψει εκλογών, αναγκάστηκε να εξαγγείλει  το Μεταφορικό ισοδύναμο για την Κρήτη αλλά αποκρύπτει ότι είναι κουτσουρεμένο και αφορά μέρος των προβλέψεων που ισχύουν για τα άλλα νησιά.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Η αναβίωση του παλαιοκομματισμού και οι 17+1 Υποθέσεις που ζητούν απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα. *
Αν κάτι έπρεπε να έχουμε διδαχθεί από την κρίση όλοι μας είναι η ανάγκη οριστικής αποπομπής των αρνητικών πλευρών του μοντέλου διαχείρισης της εξουσίας και η αλλαγή νοοτροπίας.

Πριν την κρίση, μόνο το ΠΑΣΟΚ, συγκρούστηκε με κατεστημένες νοοτροπίες και δημιούργησε νέους θεσμούς διαφάνειας το ΑΣΕΠ για την αξιοκρατική επιλογή των ανθρώπων που πρέπει να στελεχώνουν το δημόσιο, τις ανεξάρτητες αρχές για να κτυπηθεί το πελατειακό σύστημα και να διασφαλίζονται τα δικαιώματα του πολίτη και πολλά άλλα όπως τα ΚΕΠ, η διαύγεια κλπ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 1494

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο