ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Λύσεις για τους κόμβους Αγίας Πελαγίας-Αχλάδας-Λυγαριάς με σύντομες γρήγορες και αποτελεσματικές διαδικασίες».
Την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων για τους κόμβους του ΒΟΑΚ σε Αγία Πελαγία, Αχλάδα και Λυγαριά πέτυχε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, μέσω επίκαιρης ερώτησης που συζητήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Β.Κεγκέρογλου με ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Συνάντηση του Βουλευτή, Βασίλη Κεγκέρογλου με τον Πρόεδρο της Ενεργειακής Κοινότητας «ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», κ. Χαράλαμπο Γιαννόπουλο και τους επιστημονικούς συνεργάτες κ.κ. Δημήτρη Κατσαπρακάκη και Γεώργιο Βισκαδούρο.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν αφενός η προοπτική της ενεργειακής μετάβασης, με αύξηση της συμβολής των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τη βιώσιμη ανάπτυξη και αφετέρου η ανάγκη  βελτίωσης του  θεσμικού πλαισίου, με ενισχυμένο το ρόλο των Ενεργειακών Κοινοτήτων Ευρείας Βάσης, στις οποίες συμμετέχουν φορείς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρήσεις, νοικοκυριά και πολίτες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στήριξη της πρωτοβουλίας για να κατοχυρωθεί η ταυτότητα και η ποιότητα του κρητικού ελαιόλαδου με Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ).
Με ερώτηση του, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την Στήριξη της πρωτοβουλίας για να κατοχυρωθεί η ταυτότητα και η ποιότητα του κρητικού ελαιόλαδου  με Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ)

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει διέξοδο στα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων του Ν. Ηρακλείου»
Ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Β. Κεγκέρογλου κατέθεσε, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου,  αναφορά προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Οικονομικών και Τουρισμού με τα αιτήματα του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας».
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας. 

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:Διαβάστε περισσότερα...
 
"Στη Βουλή η επιστολή των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Ηρακλείου-Λασιθίου".
Ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, κατέθεσε αναφορά στον αρμόδιο Υπουργό, την κοινή επιστολή των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Ηρακλείου Λασιθίου.

Αναλυτικά το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 1799

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο