ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Αναγκαία η μέριμνα της Κυβέρνησης ώστε να προστατεύονται οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι που νοσούν από COVID-19 καθώς και οι μικρές επιχειρήσεις».
Με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ.Βασίλη Κεγκέρογλου κατατέθηκε ερώτηση προς τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Οικονομικών και  Υγείας για την προστασία των επαγγελματιών, των εργαζόμενων και των επιχειρηματιών που νοσούν από COVID-19.

 Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβέρνηση των επιτελικών αποτυχιών και της κατ’ εξαίρεση λειτουργίας. Αξιωματική Αντιπολίτευση δίγλωσση και τυχοδιωκτική.
Σημεία ομιλίας  Β. Κεγκέρογλου στην Βουλή για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης.

● Θα ήταν  καλύτερα τα πράγματα, τουλάχιστον ως προς την προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσιμης κατάστασης, αν Κυβέρνηση αλλά και Αξιωματική Αντιπολίτευση στέκονταν στο ύψος των περιστάσεων. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διάλογο & συμφωνία για αξιοποίηση τουριστικών δυνατοτήτων Κρήτης αντί μαζικές απολύσεις οδηγών τουριστικών λεωφορείων και αρνητική εικόνα έναρξης της σεζόν
Με ερώτηση  προς τα αρμόδια Υπουργεία  ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, μαζί με άλλους Βουλευτές ζητούν διάλογο και συμφωνία για την αξιοποίηση των Τουριστικών δυνατοτήτων της Κρήτης, αντί για μαζικές απολύσεις οδηγών τουριστικών λεωφορείων και αρνητική εικόνα στην έναρξη της σεζόν

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταχρηστική εργαλειοποίηση της πανδημίας από τις τράπεζες
Καταχρηστική εργαλειοποίηση της πανδημίας από τις τράπεζες, επισημαίνει με ερώτηση του προς τα αρμόδια Υπουργεία, ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Βασίλη Κεγκέρογλου.   

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ένταξη των επικουρικών στο μόνιμο δυναμικό των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την ένταξη των επικουρικών στο μόνιμο δυναμικό των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλυπητήρια Κεγκέρογλου για τον Γιώργο Ασκοξυλάκη.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Γραμματέα Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Β. Κεγκέρογλου για τον θάνατο του  Γιώργου Ασκοξυλάκη:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 2028

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο