ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Β. Κεγκέρογλου: «Τα πολιτικά παιχνίδια πρέπει να αποσυνδεθούν»
«Τα πολιτικά παιχνίδια πρέπει να αποσυνδεθούν» τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφερόμενος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή», όπου παρουσιάζεται η πραγματική ανεργία να έχει φτάσει στο 34%.

Ερωτηθείς σχετικά με τα «πολιτικά παιχνίδια» που ανέφερε, ο κ. Κεγκέρογλου συμπλήρωσε ότι δεν διαβάζει κομματικά έντυπα.

Δείτε το Βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1:

 
Κεγκέρογλου για το ΕΚΑΣ των ΑμΕΑ
Στα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας απάντησε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Στην ερώτηση για το τι γίνεται με το ΕΚΑΣ που κόβεται από 01/01/2014 στους αναπήρους και στους συνταξιούχους κάτω των 65, ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε: «Η απόφαση που έχει ληφθεί στο παρελθόν, για να εφαρμοστεί από 01/01/2014, αφορά το σύνολο των κάτω των 65.

Η προσπάθεια η οποία γίνεται είναι να εξαιρεθούν από αυτή την περικοπή τα άτομα με αναπηρία. Αυτή είναι η πρόταση από πολλές πλευρές και υπάρχει σε εξέλιξη μία επεξεργασία, προκειμένου να δούμε, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα».

Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εργασίας απάντησε και σε ερώτηση για το αν κόβονται προνοιακά επιδόματα και αν εξετάζονται νέα εισοδηματικά κριτήρια, αναφέροντας: «Δεν υπάρχει επεξεργασία προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό που έγινε τώρα είναι η εφαρμογή του νόμου που ψηφίστηκε τώρα και με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή για διασταυρώσεις που έχουν να κάνουν με τη διαπίστωση προβλημάτων ή θανόντες, κτλ. Δεν υπάρχει καμία απόφαση που να έχει να κάνει με εισοδηματικά κριτήρια».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο Ηράκλειο ο Κεγκέρογλου για την ημερίδα του Πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη»
Tο πρωτοποριακό σύστημα "Εργάνη", παρουσίασε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και στο Ηράκλειο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση Κεγκέρογλου για τα Κέντρα Προστασίας Παίδων
Απάντηση του Υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, στη Βουλή, για τα Κέντρα Προστασίας Παίδων, με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βούτση
 
Περίθαλψη για πρώην και νυν ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ 12/12/2013
Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα έχουν πρώην και νυν ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους ή είναι έγκυες γυναίκες, όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.
 
Κεγκέρογλου: Μέγιστο χρέος μας η διαφύλαξη της Κοινωνικής συνοχής (Βίντεο) 07/12/2013
Με αφορμή την συζήτηση και την ψήφιση του προϋπολογισμού, ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, στην ομιλία του στη Βουλή αναφέρθηκε στην μέγιστη ανάγκη της διαφύλαξης της Κοινωνικής συνοχής, ενώ τόνισε πως οι πολιτικές και οι δράσεις του Υπουργείου Εργασίας για την Κοινωνική Προστασία και την Πρόνοια στοχεύουν στην ανάσχεση της ανεργίας, στην αντιμετώπιση των φαινομένων ακραίας φτώχειας και τη διασφάλιση του δικαιώματος ενός «ελαχίστου επιπέδου διαβίωσης»  για όλους τους πολίτες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1023 - 1029 από 1125

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο