ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Αλλαγή πολιτικής με ισχυρό Κίνημα Αλλαγής *
Η Ελλάδα πελαγοδρομεί χωρίς πυξίδα και δικό της οδικό  χάρτη, με τις επιλογές του κ. Τσίπρα που την καθιστούν από σύμμαχο, υποτελή χώρα.
•    Η οικονομία σέρνεται, η επιχειρηματικότητα πνίγεται και η κοινωνία συνεχίζει να ματώνει.
•    Το δημόσιο χρέος  ανήλθε στα 335 δις.€
•    Το κατά κεφαλήν εισόδημα μειώθηκε

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Κυβέρνηση παραπαίει και δεν μπορεί να μακροημερεύσει *
Είναι εμφανές ότι η Κοινοβουλευτική πραγματικότητα στην Ελλάδα έχει εισέλθει πλέον στον αστερισμό της Κυβέρνησης μειοψηφίας.

Αυτό σημαίνει ότι η Κυβέρνηση και το Προεδρείο της Βουλής κατά κύριο λόγο οφείλουν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, αποβάλλοντας τον αυταρχισμό που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα και κυρίως κατανοώντας ότι ο μόνος τρόπος  για να μην απαξιωθεί περαιτέρω το Κοινοβούλιο είναι η τήρηση του Συντάγματος και  του Κανονισμού της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεν προσέρχονται οι Υπουργοί στη Βουλή γιατί δεν μπορούν να υποστηρίξουν την απαράδεκτη απόφαση τους να εξαιρέσουν την Κρήτη από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.
Δεν προσέρχονται οι Υπουργοί στη Βουλή γιατί δεν μπορούν να υποστηρίξουν την απαράδεκτη απόφαση τους να εξαιρέσουν την Κρήτη από την επιδότηση των μεταφορικών των νησιών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στήριξη και πρωτοβουλίες για το “επιχειρείν” και την εργασία».
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία  Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών, και Εργασίας, Κοιν.Ασφάλισης και Κοιν.Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά στήριξη και πρωτοβουλίες για το “επιχειρείν” και την εργασία.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

«Αν και η Κυβέρνηση υποστηρίζει ότι φύγαμε από τα μνημόνια, με τις αδιέξοδες πολιτικές που ακολουθεί στήνει φραγμούς στην ανάπτυξη, αυξάνει την ανεργία ή την μερική απασχόληση και οδηγεί στο κλείσιμο χιλιάδες επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζεται η αδιαφορία του Υπουργείου Μεταφορών για το πρόβλημα που δημιούργησε το ίδιο και δεν διενεργούνται εξετάσεις για απόκτηση άδειας οδήγησης
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεση λύση για να διενεργούνται εξετάσεις για απόκτηση άδειας οδήγησης.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κύριε Τσίπρα αποτύχατε. Ο λαός δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την Κυβέρνηση Παπαδήμου ως κουρελού. Του θυμίζω ότι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης 255 Βουλευτών και  πως  ο ίδιος ξέχασε να μας πει, ότι  υπουργοποίησε μέλη εκείνης της Κυβέρνησης, αλλά και απέκρυψε ότι η πολυδιαφημιζόμενη διεύρυνση του περιλαμβάνει ορισμένα ακόμη «κουρέλια».

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 106 - 112 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο