ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ικανοποίηση για τη λειτουργία ΚΔΑΠ-Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.(video)
Η  δέσμευση του Υπουργείου Εργασίας και η ουσιαστική εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των ΚΔΑΠ-των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί για το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες»
Την επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου και καταβολής της επιστροφής ΦΠΑ στους δικαιούχους αγρότες, ζητά με Επιστολή που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αντίστοιχα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: «Να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ηράκλειο-Βιάννος»
Την ολοκλήρωση του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος, ζητάει ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, με Ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Χατζηδάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στη Βουλή η ανάγκη για τη θεσμοθέτηση εγγυημένης επιταγής»
Στη Βουλή αναμένεται να συζητηθεί την Τρίτη 27 Μάη, στις 6 το απόγευμα η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, σχετικά με το θέμα της θεσμοθέτησης εγγυημένης επιταγής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή το θέμα της μη έκπτωσης από τα έξοδα εταιριών των ασφαλιστικών εισφορών
Με Παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκερογλου μεταφέρει στον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα το αίτημα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποζημιώνονται οι ζημιές σε καλλιέργειες του Νομού Ηρακλείου από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα
Αποζημιώνονται οι ζημιές σε καλλιέργειες του Νομού Ηρακλείου από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με την απάντηση που δίνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε Παρέμβαση του Βουλευτή του Νομού Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
    Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το Υπουργείο: «για τις ζημιές που προξενήθηκαν από τις ανεμοθύελλες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν στις αρχές Απριλίου 2013, κυρίως σε αμπελοκαλλιέργειες αλλά και σε καλλιέργειες κηπευτικών, στην ευρύτερη περιοχή της ΠΕ Ηρακλείου, έγιναν αναγγελίες και διενεργούνται επισημάνσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1086 - 1092 από 1118

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο