ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Αρνητική η Υπουργός Παιδείας για την λειτουργία από φέτος του Μουσικού Γυμνάσιου στο Καβούσι Λασιθίου- Υπόσχεται ενέργειες για του χρόνου».
 
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Παιδείας για το Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι που όπως τόνισε: «το Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι Λασιθίου έκλεισε πριν καν ανοίξει με ευθύνη του Υπουργείου». 

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Παράταση προθεσμιών για τη ρύθμιση των 120 δόσεων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης και τη φορολογική Διοίκηση».
Παράταση προθεσμιών για τη ρύθμιση των 120 δόσεων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης και τη φορολογική Διοίκηση μέχρι τέλους του έτους ζητούν με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους βουλευτές,  Χρήστο Γκόκα, Γιώργο Μουλκιώτη, και Κώστα Σκανδαλίδη».

Αναλυτικά το κείμενο της τροπολογίας έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε 2 με 4 μήνες κανονιστικό πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια και άλλα αυτοκινούμενα μέσα.
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την δημιουργία θεσμικού πλαισίου και θέσπιση κανόνων για τα κοινόχρηστα αυτοηλεκτροκινούμενα πατίνια στις ελληνικές πόλεις.
Ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε  ότι τα αυτοκινούμενα ηλεκτρικά πατίνια είναι ένα ήπιο μέσο μεταφοράς κυρίως στις πόλεις, περιβαλλοντικά φιλικό και εύκολο στη χρήση. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τα πλεονεκτήματά τους και ταυτόχρονα τα μειονεκτήματα, που δημιουργούν προβλήματα επειδή  πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο. Ταυτόχρονα, δεν έχουν καθοριστεί και τα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την ίδια την ταυτότητα του μέσου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποζημιώσεις για τις καλλιέργειες ντομάτας που καταστράφηκαν από την tuta absoluta και άμεσες ενέργειες για να αποφευχθούν ζημιές στο μέλλον.
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τις αποζημιώσεις των παραγωγών από την tuta absoluta.
Ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι η tuta absoluta έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στην καλλιέργεια ντομάτας και οι παραγωγοί έχουν οδηγηθεί σε απόγνωση, αφού αδυνατούν να καλλιεργήσουν για την επόμενη περίοδο και λόγω του ότι είναι μεγάλες οι ζημιές, αλλά και λόγω του ότι δεν καλύφθηκαν από κανένα πρόγραμμα. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να παραταθούν συνολικά τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας τουλάχιστον μέχρι τέλους του έτους.
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών  Υποθέσεων για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.
Ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι μέσα στο 2018 το Υπουργείο Εργασίας επεξεργάστηκε δύο προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του πρώτου και του δεύτερου κύκλου. Αυτά που αφορούσαν τον πρώτο κύκλο ξεκίνησαν πριν από έναν περίπου χρόνο.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποχρεωτική παρακολούθηση σεμιναρίων για σοβαρές οδικές παραβατικές συμπεριφορές.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Υποδομών & Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την υποχρεωτική παρακολούθηση σεμιναρίων για σοβαρές οδικές παραβατικές συμπεριφορές.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 113 - 119 από 1660

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο