ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Οργανική ένταξη των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στους Δήμους
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εσωτερικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τους κ.κ. Ι. Αχμέτ, Γ. Δ. Καρρά, Δ. Κωνσταντόπουλο και Ε. Χριστοφιλοπούλου, ζητούν την οργανική ένταξη των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στους Δήμους.Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χωρίς Εθνικό Σχέδιο για την ανώτατη εκπαίδευση *
Η χώρα δεν έχει ανάγκη από μέτωπα που πολώνουν και διχάζουν τον Ελληνικό λαό, εξυπηρετώντας τις σκοπιμότητες αυτών που επιδιώκουν τη συγκρότηση τους.

Η Ελλάδα χρειάζεται να πορευτεί στο μέλλον με Εθνική στρατηγική, την οποία μπορεί να διαμορφώσει μόνο με Εθνική συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, των κοινωνικών εταίρων και των ταγών του πνευματικού και επιστημονικού κόσμου.

Χρειάζεται το σχέδιο ΕΛΛΑΔΑ για οικονομική ανάκαμψη και βιώσιμη ανάπτυξη, για παραγωγή νέου εθνικού εισοδήματος και νέων θέσεων εργασίας σε συνδυασμό με πολιτικές κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άλλη μια χρονιά χαμένη για το Καπετανάκειο;
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Οικονομίας και Ανάπτυξης, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, και ζητά από τους Υπουργούς να υλοποιηθούν και να αποπερατωθούν άμεσα όλες οι εργασίες για το Καπετανάκειο και να έχουν επιτέλους οι μαθητές ένα σχολείο που δικαιούνται.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Κύριε Τσίπρα αποτύχατε. Ο λαός δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης".
Στην ολομέλεια της Βουλής, τοποθετήθηκε ο γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), κ.Βασίλης Κεγκέρογλου,για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση.
Ολόκληρη η ομιλία:

"Κύριε Τσίπρα αποτύχατε. Ο λαός δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την Κυβέρνηση Παπαδήμου ως κουρελού.
Του θυμίζω ότι η κυβέρνηση αυτή πήρε ψήφο εμπιστοσύνης 255 Βουλευτών και πως ο ίδιος ξέχασε να μας πει, ότι υπουργοποίησε μέλη εκείνης της Κυβέρνησης (Ξενογιαννακοπουλου, Μπόλαρη) και μας απέκρυψε ότι η πολυδιαφημιζόμενη διεύρυνση του περιλαμβάνει ορισμένα ακόμη «κουρέλια»...


Διαβάστε περισσότερα...
 
Υλοποίηση δεσμεύσεων επίλυσης προβλήματος για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων της σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι Κρήτης.
Με ερώτηση  του προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, και ζητά από τον Υπουργό να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του και να επιλυθεί επιτέλους το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος  Πολιτικών Δομικών Έργων της σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνοπτική παρουσίαση πρότασης νόμου που κατατέθηκε από την Κ.Ο στις 13 Νοεμβρίου με θέμα:«Πρώτη Δέσμη Μέτρων Οικονομικής Ανάκαμψης και Κοινωνικής Δικαιοσύνης»
 
Συνοπτική παρουσίαση της πρότασης νόμου που κατατέθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα στις 13 Νοεμβρίου με θέμα:Πρώτη Δέσμη Μέτρων Οικονομικής Ανάκαμψης και Κοινωνικής Δικαιοσύνης».


1) Οι στόχοι της Πρότασής μας και των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνει.
Δίνουμε κίνητρα για την Οικονομική ανάκαμψη, την παραγωγή νέου πλούτου και την δημιουργία χιλιάδων ποιοτικών νέων θέσεων εργασίας.
Απεγκλωβίζουμε την επιχειρηματικότητα και τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας από την υπερφορολόγηση και τα καθηλωτικά «δεσμά» των Κυβερνητικών πολιτικών.
Διευρύνουμε τα μέτρα στήριξης των νησιών μας.
Ενισχύουμε την Κοινωνική Δικαιοσύνη και αποκαθιστούμε την Κοινωνική Συνοχή.
Διορθώνουμε αδικίες, ενισχύουμε την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, προστατεύουμε τους αδύναμους, τα ΑΜΕΑ, τους ανήμπορους ηλικιωμένους.
Διασφαλίζουμε την πρώτη κατοικία μικρών και μεσαίων νοικοκυριών από τον κίνδυνο πλειστηριασμών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 113 - 119 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο