ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κοσμοσυρροή στην προεκλογική εκδήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου στις Μοίρες 19/01/2015
Οι πολίτες της Μεσαράς,  έστειλαν το μήνυμα για ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό την επόμενη μέρα των εκλογών, κατακλύζοντας το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στις Μοίρες.


 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε στο κέντρο «Μίνωας» ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έγινε αποδεκτός με θέρμη από τους φίλους και υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες.Παρουσία μελών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων ο κ. Κεγκέρογλου αφού ευχαρίστησε από την πλευρά του, όλους τους συμπολίτες του που αποδέχτηκαν το κάλεσμα του και κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης, τόνισε ότι οι πολίτες στις εκλογές της 25ης Γενάρη  είναι μπροστά σε μια κρίσιμη επιλογή που θα κρίνει το μέλλον του και θα καθορίσει τη ζωή τους
«Μέσα στη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, με γνώση και εμπειρία, μπορούν να αντιμετωπιστούν ακόμα και μεγάλα προβλήματα.

Οι πολίτες  πρέπει να αποφασίσουν  γνωρίζοντας την κρισιμότητα της επιλογής τους. Η Ελλάδα χρειάζεται Κυβέρνηση Εθνικής συνεννόησης. Το ΠΑΣΟΚ, όλοι εμείς, που αναλάβαμε το μεγάλο βάρος για την έξοδο από την κρίση, που δεν λακίσαμε, ούτε λαϊκίσαμε, που πληρώσαμε μεγάλο πολιτικό τίμημα, δυσανάλογο με τις ευθύνες μας, μπορούμε και μιλούμε με καθαρά λόγια.

Προκρίνουμε την Εθνική συνεννόηση, την ειλικρίνεια, τον ρεαλισμό και ζητούμε την ψήφο των πολιτών, για να είμαστε η τρίτη καθοριστική δύναμη εγγύησης και ρύθμισης των εξελίξεων για το αύριο, για να μην χαθούν οι θυσίες των πολιτών», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κεγκέρογλου αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο που έχει ήδη γίνει στην Ελλάδα, προκειμένου η χώρα να συνεχίσει στον Ευρωπαϊκό δρόμο και τη ζώνη του ευρώ και να περάσει στην επόμενη μέρα, της ελπίδας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής προόδου, με ασφάλεια και σταθερότητα.

«Για να πετύχουμε, με τις διαπραγματεύσεις, την ενίσχυση της βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους και ένα νέο ασφαλές πιστωτικό και χρηματοδοτικό περιβάλλον για τη χώρα, για να στηρίξουμε την πραγματική οικονομία, με βάση το νέο σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης που έχουμε επεξεργαστεί.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Την στήριξη τους στον Βασίλη Κεγκέρογλου εξέφρασαν οι κωφοί του Ηρακλείου που τον για την προσφορά του 18/01/2015
Κοντά στους κωφούς του Ηρακλείου, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του συλλόγου των ατόμων με απώλεια ακοής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Ιεράπετρα

ekdhlwsh_ierapetra

 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στο MEGA Σαββατοκύριακο 18/01
O Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο Mega Σαββατοκύριακο: Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό λίνκ: http://www.megatv.com/megask/default.asp?catid=27710&subid=2&pubid=34372037

kegeee


 
Σε χωριά της Μεσαράς ο Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου 18/01/2015
Κοντά στους πολίτες των Δήμων Φαιστού και Γόρτυνας βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με υποψήφιους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου, στo πλαίσιο των συλλογικών επισκέψεων τους, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Γενάρη.Οι υποψήφιοι είχαν σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και κατοίκους, πραγματοποιώντας επισκέψεις διαδοχικά σε Μοίρες, Πετροκεφάλι, Σίβα, Πιτσίδια, Γαλιά, Καπαριανά, Αμπελούζο, Αγίους Δέκα, Βαγιωνιά, Γκαγκάλες, Λαράνι και Άγιο Θωμά.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο Ηράκλειο

kege_kalesma_faros

 
<< Αρχική < Προηγ. 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1135 - 1141 από 1456

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο