ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Το μήνυμα του Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη Κεγκέρογλου με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 11/09/13
«Ξεκινά από σήμερα η νέα σχολική χρονιά, με τους μαθητές να καλούνται και φέτος να ακολουθήσουν το δρόμο της Γνώσης, έχοντας στο πλευρό τους καθοδηγητές, τους εκπαιδευτικούς και συμπαραστάτες τους γονείς τους.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Όλα έτοιμα για την καταγραφή των εργαζομένων στην Ελλάδα για πρώτη φορά 11/09/13
Στις 15 Σεπτέμβρη ξεκινάει η αναλυτική καταγραφή της μισθωτής εργασίας για πρώτη φορά στην Κρήτη και την Ελλάδα γενικά, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί δύο μήνες μετά! Τα συμπεράσματα που αναμένεται να διεξαχθούν από την  αναλυτική καταγραφή μέσω του συστήματος «Εργάνη, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν στην προσπάθεια που γίνεται από το Υπουργείο Εργασίας, ώστε η πολιτική του ηγεσία να ασκήσει στοχευμένες και αποτελεσματικές πολιτικές για την ενίσχυση της απασχόλησης και την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, με βάση τα πραγματικά και αντικειμενικά δεδομένα της αγοράς εργασίας και όχι «στα τυφλά» με απλές εκτιμήσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«680 θέσεις στην Κρήτη ΥΕ γενικών καθηκόντων στην πρώτη προκήρυξη της κοινωφελούς εργασίας» 5/9/2013.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Υφυπουργό Εργασίας, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, η πρώτη προκήρυξη της Κοινωφελούς Εργασίας θα αφορά τις 10.000 θέσεις Υ.Ε γενικών καθηκόντων από τις 50.000 συνολικά.
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Δεν υφίσταται κανένα θέμα κατάργησης της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς" 2/9/2013
Τις επόμενες μάλιστα μέρες ολοκληρώνεται και η μεταφορά πίστωσης για την συνέχιση λειτουργίας της και εκδίδεται η απόφαση για την παραμονή του προσωπικού, στον Αμπελούζο».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέντευξη του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου στον «Επενδυτή» 31/8/2013
Διαβάστε τη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε ο Υφυπουργος Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην εφημερίδα «Επενδυτής» και στη δημοσιογράφο κ. Ρούλα Σαλουρου στις  31/8/2013
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το μήνυμα του Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 29/8/2013
«Στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που σήμερα έμαθαν τις βάσεις για την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι ολόψυχα συγχαρητήρια για τη δικαίωση της προσπάθειας τους.
Η δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ήταν η πρώτη μεγάλη μάχη που κλήθηκαν να δώσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες, που αγωνίζονται να κατακτήσουν τους στόχους τους.
Στην εποχή που διανύουμε, κοινή διαπίστωση αποτελεί ότι ζούμε μια ζωή, γεμάτη από δοκιμασίες και δυσκολίες, μέσα από τις οποίες όμως έρχονται οι χαρές και η ανταμοιβή των κόπων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1170 - 1176 από 1224

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο