ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Προεκλογική συνάντηση του ΠΑΣΟΚ στις Μοίρες 10/01/2015
«Άρωμα γυναίκας» είχε η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πολύκεντρο Μοιρών.

Παρουσία της Φώφης Γεννηματά, αρκετοί φίλοι του Κινήματος γνώρισαν τους υποψήφιους της δημοκρατικής παράταξης στον νομό Ηρακλείου.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία Βασίλη Κεγκέρογλου στο Γάζι 09/01/15
Στο Γάζι βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το τοπικό ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου στο Γάζι.
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην αρχή της ομιλίας του επισήμανε πως συμμετέχει στην Κυβέρνηση ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ως τέτοιο  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του που είναι η πρόνοια, έχει την ευθύνη της δημιουργίας θεσμών και μηχανισμών για την κοινωνική προστασία καθώς αποδείχθηκε πως το κράτος πρόνοιας που στήθηκε στην περίοδο της ευημερίας δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις νέες ανισότητες που προέκυψαν από την κρίση.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Κοινωνική προστασίας και ένταξης, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που αποτελεί τη συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι το 2020.


Δείτε το σχετικό βίντεο σε αυτό το link:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρώτη εκλογικη συνάντηση του ΠΑΣΟΚ στις Μοίρες 7/1/2015

INV

 
Κεγκέρογλου: Κρατάμε ψηλά την ευθύνη για την Χώρα και τους πολίτες!
Με αυτή την ατάκα o υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, έστειλε μήνυμα για την ανάγκη να κρατηθεί ψηλά η ευθύνη από όλους ενόψει της ερχόμενης εκλογικής μάχης στις 25 Γενάρη. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυναμικό ξεκίνημα για το Βασίλη Κεγκέρογλου 4/1/2015
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου τη  Δευτέρα, στις 5 Ιανουαρίου, στις 18:00 μμ οργανώνει συνάντηση στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς του Δήμου Ηρακλείου (απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας).
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρουσία Κεγκέρογλου η εναρκτήρια ημερίδα του προγράμματος Στέγασης και Επανένταξης αστέγων στο Ηράκλειο 03/01/15
Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Στέγαση και Επανένταξη στον Νομό Ηρακλείου από δύο φορείς, τον Δήμο Ηρακλείου και το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ, για τους οποίους έχουν εγκριθεί πιστώσεις για 60 ωφελούμενους συνολικ, 30 για τον κάθε φορέα.


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1177 - 1183 από 1479

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο