ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Στην Ημερίδα με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Κεγκέρογλου
Κεντρικός ομιλητής στην σημερινή Ημερίδα με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία,  την οποία διοργάνωσαν η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Κρήτης,, ήταν ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία Κεγκέρογλου για επιδότηση πέραν των 12 μηνών για τους μακροχρόνια άνεργους (βίντεο)
Την επιδότηση πέραν των 12 μηνών για τους μακροχρόνια άνεργους ανακοίνωσε από τη Βουλή ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλη
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλητής ο Βασίλης Κεγκέρογλου σε εκδήλωση των ατόμων με αναπηρία 28/11/2013
 Τα προβληματα των ΑΜΕΑ, τα οποία έχουν οξυνθεί εν μέσω οικονομικής κρίσης, θα τεθούν επί τάπητος, στη διάρκεια πολύ σημαντικής εκδήλωσης που γίνεται με αφορμή την Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Επιδότηση πέραν των 12 μηνών για τους μακροχρόνια ανέργους 26/11/2013 (βίντεο)
Στη Βουλή βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος με αφορμή τη συζήτηση της ερώτησης του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλη, ανακοίνωσε την επιδότηση πέραν των 12 μηνών για τους μακροχρόνια άνεργους, ενώ αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στις δράσεις για την ενίσχυση της απασχόληση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην ημερίδα του Δ. Μαλεβιζίου για την Δια Βίου Μάθηση & την Απασχόληση ο Κεγκέρογλου 23/11/2013
Στην ημερίδα με θέμα "Κατάρτιση, Δια Βίου Μάθηση & Απασχόληση", που διοργάνωσε η αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου Μαλεβιζίου, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, συμμετείχε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Κεγκερογλου 21/11/2013
Σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη ταξιδεύει ο  Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερα "φορτωμένο" πρόγραμμα να ακολουθήσει.
Συγκεκριμένα ο κ. Κεγκέρογλου βρέθηκε στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, όπου  υπέγραψε την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου, Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Υπουργείου.
Επόμενος σταθμός του Υπουργού αποτελεί η Θεσσαλονίκη, όπου είναι εισηγητής εργασίες του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης – ΔΕΘ). Ενώ στις 7 το απόγευμα θα μετάσχει στην ημερίδα για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, προσκεκλημένος του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1177 - 1183 από 1272

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο