ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Τροπολογία για επέκταση σε όλη την Ελλάδα του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος 05/03/2015
Με πρωτοβουλία του Βουλευτή και υπεύθυνου τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου, η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε τροπολογία στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση με την οποία ζητά την επέκταση του προγράμματος Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα σε όλη την Ελλάδα από 1η Ιουλίου 2015.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγχαρητήρια στο Μανώλη Στεφανουδάκη 4/3/2015
Μετά τις νέες επιτυχίες που σημείωσε ο Κρητικός πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου εκφράζει το θαυμασμό του για την προσπάθεια και τον σπουδαίο αγώνα του, μέσα από τον οποίο έκανε και πάλι όλους υπερήφανους.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα Κεγκέρογλου στην Ακρίτα για την υπόθεση Γιακουμάκη 03/03/2015
Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στην κ. Έλενα Ακρίτα σχετικά με το εμπλοκή Κρητικού Βουλευτή στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιαουμάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Άνθρακες ο θησαυρός 03/03/2015
Ο υπεύθυνος τομέα Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρουγλου προέβη στην παρακάτω δήλωση:
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Απαξίωση του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος» 3/3/2015
Με ερώτησή του προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Πάνο Σκουρλέτη, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει το ζήτημα με την απαξίωση του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος που αποτελούσε ένα βασικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ερώτησης είναι το παρακάτω:

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μετά τις ενισχύσεις των αγροτών του ΟΠΕΚΕΠΕ και τα επιδόματα ανέργων του ΟΑΕΔ για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου χρέους» 3/3/2015
Με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Πάνο Σκουρλέτη, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει το ζήτημα με την κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και το τι συμβαίνει με τη χορήγηση των ενισχύσεων των αγροτών του ΟΠΕΚΕΠΕ και των επιδομάτων των ανέργων του ΟΑΕΔ.

 Αναλυτικά το περιεχόμενο της ερώτησης είναι το παρακάτω:


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1184 - 1190 από 1528

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο