ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ: Δύναμη εγγύησης και ρύθμισης των εξελίξεων 13/01/2015
Στις 25 Γενάρη, ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη επιλογή που θα κρίνει
το μέλλον του και θα καθορίσει τη ζωή του. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν κλίμα ακραίας πόλωσης. Οι μεν επενδύουν στον φόβο και οι
δε δημαγωγούν με ψεύτικες υποσχέσεις, επιπόλαιους και επικίνδυνους λεονταρισμούς.
Κοινός τους στόχος ο εκβιασμός ή η υφαρπαγή της ψήφου. Ο πολίτης όμως, πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος. Να αποφασίσει γνωρίζοντας την κρισιμότητα της επιλογής του.

Η Ελλάδα χρειάζεται Κυβέρνηση Εθνικής συνεννόησης.
- Όχι στην αυτοδυναμία του φόβου!
- Όχι στην αυτοδυναμία των ψεύτικων υποσχέσεων και των επικίνδυνων λεονταρισμών!
Το ΠΑΣΟΚ, όλοι εμείς, που αναλάβαμε το μεγάλο βάρος για την έξοδο από την κρίση, που δεν λακίσαμε, ούτε λαϊκίσαμε, που πληρώσαμε μεγάλο πολιτικό τίμημα, δυσανάλογο με τις ευθύνες μας, μπορούμε και μιλούμε με καθαρά λόγια.
Προκρίνουμε την Εθνική συνεννόηση, την ειλικρίνεια, τον ρεαλισμό και ζητούμε την ψήφο των πολιτών, για να είμαστε η τρίτη καθοριστική δύναμη εγγύησης και ρύθμισης των εξελίξεων για το αύριο, για να μην χαθούν οι θυσίες των πολιτών.Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοντά στους πολίτες του Δήμου Χερσονήσου ο Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με όλους τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου 13/01/2015

Κοντά στους πολίτες του Δήμου Χερσονήσου βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με όλους τους υποψήφιους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου, στα πλαίσιο των συλλογικών επισκέψεων τους, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Γενάρη.Οι υποψήφιοι είχαν σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατοίκους, συζητώντας για την ανάγκη να υπάρξει μετά τις εκλογές Εθνική Συνεργασία και Συνεννόηση, ώστε να περάσει η Ελλάδα με ασφάλεια και σταθερότητα, στην επόμενη μέρα της βιώσιμης ανάπτυξης με Κοινωνική Πρόοδο!Στη Χερσόνησο παρουσιάστηκε στο δημοτικό κατάστημα το ψηφοδέλτιο του κόμματος, με τους υποψήφιους Βουλευτές να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παρευρισκόμενους, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαστοράκη. Εκεί ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε πως οι πολίτες πρέπει να δώσουν τη δύναμη με την ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ για να κρατήσει ψηλά την Ευθύνη, επισημαίνοντας πως το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη εκείνη που μπορεί να παίξει καίριο ρυθμιστικό ρόλο την επόμενη μέρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έτοιμο το φυλλάδιο του Βασίλη Κεγκέρογλου

fylladiokege1

fylladio_kege2

 
Συνάντηση με μέλη της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδας 12/01/2015
Από τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κύριο Βασίλειο Κεγκέρογλου: Ο Πρόεδρος και ο Α” Ταμίας της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, κύριοι Ιωάννης Γιάλλουρος και Ιωσήφ Σταυρακάκης αντίστοιχα, μαζί με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής Νεολαίας Κωφών, κύριο Κωνσταντίνο Νάκο, και την διερμηνέα ΕΝΓ, κυρία Ανδρονίκη Ξανθοπούλου.10372942_10206037156025833_8169644901363382071_o
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Οι πολίτες έχουν πλέον την ευθύνη των αποφάσεων» 12/01/2015
«Σε αυτή την προεκλογική περίοδο έχουμε συνέχεια της «θερμής» περιόδου που είχε ξεκινήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αφού η χώρα το τελευταίο διάστημα ούτως ή άλλως βρισκόταν σε ένα τέτοιο κλίμα».
Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στο radio1d.gr επισήμανε τα παραπάνω, συμπληρώνοντας πως: «ο δημόσιος διάλογος είχε ξεκινήσει για το τι μέλλει γενέσθαι στη χώρα και συνεχίζεται με φόντο τις κάλπες και τις εκλογές της 25ης Γενάρη. Τώρα όμως ξεκαθαρίζουν πολλά ζητήματα, μιας και το προηγούμενο διάστημα ήταν ανοιχτά».

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία, όπως είπε ο κ. Κεγκέρογλου όλοι, πολιτικοί και πολίτες πρέπει να μετάσχουν: «Οι πολίτες έχουν πλέον την ευθύνη των αποφάσεων, οι πολιτικοί και τα κόμματα έχουν την ευθύνη να πουν με απλά λόγια το τι πρεσβεύουνε για να κρίνουν οι πολίτες και βέβαια το βάρος της καθαρής απόφασης του κάθε πολίτη και των μετέπειτα συνεπειών θετικών ή αρνητικών θα είναι ανάμεικτες».

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις μετά την 25η Γενάρη, ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας δήλωσε πως  μετεκλογικά θα υπάρξει μία πραγματικότητα η οποία είναι σκληρή και η οποία δεν φτιάχνει με χάϊδεμα αυτιών. Και πρόσθεσε πως: "οι κουβέντες του τσαμπουκά και των άλλων μεγάλων ρήξεων που έχουν ή θα ακουστούν μέχρι τις 26 του μήνα, θα σταματήσουν μετά τις εκλογές. Όλο αυτό το σκηνικό θα παρέλθει".

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ηρακλείου, ο «Άγιος Πολύκαρπος» ο Κεγκέρογλου 11/01/2015
Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ηρακλείου  ο «Άγιος Πολύκαρπος» βρέθηκε σήμερα Κυριακή ο μικρασιατικής καταγωγής Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  και υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1184 - 1190 από 1494

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο