ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Αναγκαία μέτρα ενσωμάτωσης κοινόχρηστων αυτοηλεκτροκινούμενων πατινιών στις ελληνικές πόλεις».
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά αναγκαία μέτρα ενσωμάτωσης κοινόχρηστων αυτοηλεκτροκινούμενων πατινιών στις ελληνικές πόλεις.

 Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεσες ενέργειες για να ενισχυθεί η λειτουργία της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Γ.Ν.
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεσες ενέργειες για να ενισχυθεί η λειτουργία της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Γ.Ν.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Αλήθεια για τους υδρογονάνθρακες. *
Το Κίνημα Αλλαγής θα ψηφίσει υπέρ της Κύρωσης για αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, για εθνικούς, αναπτυξιακούς και κοινωνικούς λόγους.  Αφορούν το σήμερα, αλλά και το μέλλον. Πρέπει να προχωρήσουν με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον για να  δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για τις επόμενες γενιές.
Καθυστέρησαν 4 χρόνια, αφού οι συμβάσεις αυτές, όπως και άλλες θα μπορούσαν ήδη να παράγουν αποτέλεσμα προς όφελος της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Άνοιγμα διαδικασίας αιτήσεων επιδότησης μεταφοράς φορτίων, ένταξη στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και για Κρήτη η μεταφορά καυσίμων και μετακίνηση επιβατών
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ανοίξει η διαδικασία αιτήσεων για επιδότηση μεταφοράς φορτίων και να ενταχθεί στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και για την Κρήτη η μεταφορά καυσίμων και η μετακίνηση επιβατών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αντιμετωπιστεί η αδικία με τους υποψήφιους κατανομής αποθέματος έτους 2019.
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αντιμετωπιστεί η αδικία με τους υποψήφιους κατανομής αποθέματος έτους 2019.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεσες ενέργειες για το Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι Λασιθίου που έκλεισε πριν καν ανοίξει.
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείo Παιδείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεσες ενέργειες για το Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι Λασιθίου που έκλεισε πριν καν ανοίξει.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 120 - 126 από 1660

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο