ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συλλυπητήριο μήνυμα του Βασίλη Κεγκέρογλου για το χαμό του Τίτου Πετράκη 18/11/2013
Τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του εικαστικού Τίτου Πετράκη εκφράζει ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με δήλωση του, στην οικογένεια του εκλιπόντος:

«Ο θάνατος του Ηρακλειώτη Τίτου Πετράκη, ενός από τους μεγαλύτερους εικαστικούς της Κρήτης, βύθισε στο πένθος την καλλιτεχνική κοινότητα ολόκληρης της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου για την 40η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 16/11/2013
«Σαράντα χρόνια μετά την εξέγερση της νεολαίας ενάντια στο φασισμό και τους εκφραστές του στη χώρα μας, το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θερμά συλληπητήρια για τον χαμό του Στυλιανού Αλεξίου από τον Βασίλη Κεγκέρογλου 13/11/2013
Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ακαδημαϊκού καθηγητή Στυλιανού Αλεξίου εξέφρασε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην οικογένεια του εκλιπόντος:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τοποθέτηση του Β. Κεγκέρογλου στη Βουλή στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του Συριζα
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Β. Κεγκέρογλου στην ειδική σύνοδο των Υπουργών Εργασίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Παρίσι 12/11/2013
Το πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία» είναι αναγκαίο σε αυτή τη φάση για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, όμως δεν αρκεί. Χρειάζεται ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο από την Ε.Ε. που να περιλαμβάνει και άλλες ηλικιακές ομάδες», είπε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου που βρίσκεται στο Παρίσι μετέχοντας στην ειδική σύνοδο των Υπουργών Εργασίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τοποθέτηση του Β. Κεγκέρογλου κατα τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ 09/11/13 (vid)
Σε τοποθέτησή του στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισήμανε τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ανακούφιση και την ενίσχυση της κοινωνίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1198 - 1204 από 1285

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο