ΚΕΝΤΡΙΚΗ
"Eξάμηνη παράταση στη συνταξιοδότηση για χιλιάδες ασφαλισμένους 27/03/2014
Με νομοθετική ρύθμιση του το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφλάλισης και Πρόνοιας, δίνει το δικαίωμα στα Ασφαλιστικά Ταμεία να πληρώνουν για έξι μήνες ακόμη τους συνταξιούχους που ελάμβαναν αναπηρικη σύνταξη, μέχρι να περάσουν από Επιτροπή


Διαβάστε περισσότερα...
 
«20 εκατομμύρια από το πρωτογενές πλεόνασμα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων» 27/03/2014
Στη συνέχεια της ρύθμισης του θέματος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ανασφάλιστων ανέργων, η Κυβέρνηση θα διαθέσει 20 εκατ. για να παράσχει πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους όσους δεν καλύπτονται από τον ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και άλλα ταμεία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Δεν θα μπει αποκλεισμός με βάση το ποσοστό αναπηρίας 24/03/2014
Τα κριτήρια με βάση τα οποία θα γίνει η κατανομή του κοινωνικού μερίσματος από το πρωτογενές πλεόνασμα προσδιόρισε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτερας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «το έκτακτο βοήθημα θα δοθεί με βάση τα εισοδηματικά και τα περιουσιακά κριτήρια», ενώ σε ερώτηση για το αν θα υπολογίζεται με βάση το τεκμαρτό εισόδημα απάντησε ότι ο υπολογισμός θα γίνεται σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του δικαιούχου για το 2013.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: "Υπάρχει και η ευθιξία σε αυτό τον τόπο" 24/03/2014
Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του υφυπουργού Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, με αφορμή την αποκάλυψη της Realnews για την υπόθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το οικογενειακό επίδομα.

«Δεν διάβασα παρά μόνο τη Real για την αποκάλυψη που κάνει με τα οικογενειακά επιδόματα», τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου, ενώ, απευθυνόμενος στον κ. Χουντή, ο υφυπουργός Εργασίας ανέφερε ότι «στην περίπτωση που ήταν άλλου κόμματος, θα είχατε ζητήσει να παραιτηθεί», προσθέτοντας ότι «σε τέτοια θέματα, όποτε αποκαλύπτονται, θα πρέπει να είμαστε άκαμπτοι και όχι ελαστικοί».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


 
"Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οικονομικη στήριξη σε όλους τους δικαιούχους" 21/03/2014
Για την διανομή του Κοινωνικού μερίσματος και την Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων, μίλησε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκερόγλου απαντώντας σε ερώτηση Βουλευτή .
Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στα κριτήρια για το Κοινωνικό Μέρισμα και την ένταξη στους δικαιούχους των οικονομικά αδύναμων και μακροχρόνια ανέργων.
Επίσης  διαβεβαίωσε  για την ολοκλήρωση της προσπάθειας να αποκτήσουν όλοι ιατροφαρμακευτική κάλυψη είτε από το ταμείο τους  με ευνοϊκότερη μεταχείριση είτε μέσω του βιβλιαρίου Ανασφάλιστου και οικονομικά αδύναμου πολίτη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου για κοινωνική επιχειρηματική δραστηριότητα 20/03/2014
Η κοινωνική επιχειρηματική δραστηριότητα προωθείται σήμερα στη χώρα μας με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας πραγματικά επιχειρηματικής κοινωνικής κουλτούρας με βάση το συνδυασμό της οικονομικής με την κοινωνική ανάπτυξη, με σκοπό τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας σε όλους τους τομείς της οικονομίας

Αυτό τόνισε o Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην εισήγησή του με θέμα Κοινωνική Επιχειρηματικότητα & Απασχόληση στο συνέδριο «Περιφερειακή Ανάπτυξη & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα» που διοργάνωσαν το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνικό  Ινστιτούτο  Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης στο ΕΒΕΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  & Τροφίμων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1205 - 1211 από 1341

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο