ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Την Παρασκευή κλιμάκιο του Υπουργείου στο Δήμο Μαλεβιζίου για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα 10/09/2014
Κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας θα βρεθεί την Παρασκευή στο Δήμο Μαλεβιζίου στα πλαίσια της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος για τη συμμετοχή σχετικά με την καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκερογλου η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ξεκινάει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Όπως τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου, στόχος είναι μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015 και εφόσον η πιλοτική εφαρμογή του στεφθεί με επιτυχία, το πρόγραμμα να επεκταθεί στο σύνολο της χώρας, στηρίζοντας όλους τους ενδιαφερόμενους.

Αρχικά με την πιλοτική εφαρμογή του, το κονδύλι υπολογίζεται να φτάσει τα 30 εκ. ευρώ, ενώ σε πλήρη εφαρμογή του το πρόγραμμα αναμένεται  να φτάνει τα 800 εκ. ευρώ με 1 δις ευρώ, στηρίζοντας περίπου 700.000 άτομα

Σημειώνεται ότι οι 13 δήμοι που επιλέχθηκαν είναι οι: Μαλεβιζίου, Δράμας, Έδεσσας, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Λευκάδας, Μεσολογγίου, Χαλκίδας, Καλλιθέας, Τρίπολης, Σύρου και Σάμου. 
Υπεγράφη η απόφαση για την ολοκλήρωση του έργου του Αποσελέμη 09/09/2014
Όπως  ενημερώθηκε  ο Υφυπουργός Εργασίας ,Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης  κ. Οδυσσέα  Κωνσταντινόπουλο, υπεγράφη η  απόφαση για την χρηματοδότηση ολοκλήρωσης του έργου:«΄Υδρευση  Ηρακλείου  και Αγ. Νικολάου από το φράγμα Αποσελέμη -‘Εργα ενίσχυσης ταμιευτήρα από το  Οροπέδιο  Λασιθίου» με  επιχορήγηση  του ΟΑΚ με πάνω από 10  εκατομμύρια.                     
Είναι μια  σημαντική  εξέλιξη  που θα οδηγήσει  στην ολοκλήρωση των έργων  που είναι  απαραίτητα για να  ενισχυθούν  οι ποσότητες  νερού που θα οδηγούνται στο φράγμα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Ενοποίηση δεν σημαίνει μία σύνταξη 04/09/2014
Η λειτουργική και οργανωτική ενοποποίηση των συστημάτων είναι στόχος μας, βεβαίως, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει μία σύνταξη και μάλιστα του ίδιου ύψους, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Μέχρι τον Οκτώβριο τα προνοιακά και οικογενειακά επιδόματα 02/09/2014
Την χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους για τα τέλη του Σεπτέμβρη  προανήγγειλε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Κεγκέρογλου για τη θεσμοθέτηση της ρήτρας απασχόλησης 01/09/2014
Θεσμοθέτηση Ρήτρας Απασχόλησης για Ανάπτυξη με αύξηση της Απασχόλησης

Μετά από έξι χρόνια ύφεσης, η διαφαινόμενη περίοδος οικονομικής ανάκαμψης έχει μπροστά της το σημαντικότερο πρόβλημα που προκάλεσε η κρίση: Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων 2014 28/08/14
Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των Βάσεων, θέλω να  εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1205 - 1211 από 1412

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο