ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Καταγγελία για το διαγωνισμό προμήθειας τροφίμων για τους Απόρους 22/6/2015
Επτά Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν ότι η Κυβέρνηση με το διαγωνισμό προμήθειας τροφίμων για τους Απόρους που προωθούν οι Υπουργοί Οικονομίας και Εργασίας, ευνοεί τα εισαγόμενα και αμφιβόλου ποιότητας τρόφιμα σε βάρος της Ελληνικής παραγωγής και των πιστοποιημένων προϊόντων. 

Συγκεκριμένα η Κυβέρνηση έχει στη διάθεση της 330 εκατ. ευρώ , που εξασφαλίστηκαν από την προηγούμενη και συγκεκριμένα από τον τότε Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλη Κεγκέρογλου, με την απόφαση CC12014GR05FMOP001 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 15/12/2014.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγχαρητήρια Κεγκέρογλου στην Εθνική Ομάδα Στίβου 22/6/2015
Με αφορμή την άνοδο της Εθνικής Ομάδας στίβου στη Σούπερ Λίγκα και την επιτυχία των αθλητών μας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από τη μεγαλειώδη εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας Στίβου στο Παγκρήτιο Στάδιο, που με τις επιδόσεις της κατάφερε να πετύχει την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα, σε όλους τους αθλητές- μέλη της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου για το θέμα της ενδοσχολικής βίας και το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη 19/6/2015
Την λήψη ουσιαστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της ενδοσχολικής βίας, το οποίο απασχολεί την κοινωνία και οδήγησε στην «έκρηξη» της μετά το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ζήτησε ο Βουλευτής κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Στη διάρκεια της τοποθέτησης του στη συζήτηση για την Επίκαιρη Επερώτηση με θέμα: «Ενδοσχολική βία- Πορεία υλοποίησης δράσεων για την εξάλειψη του φαινομένου» ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου επισήμανε πως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν πρέπει να κλείσει, αλλά να αναλυθεί και να επεξεργασθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε η Πολιτεία, σε συνδυασμό με τους αρμόδιους φορείς και την κοινωνία συνολικά, να προστατεύσουν τη νεολαία από τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης για τα νέα δελτία μετακίνησης των δικαιούχων ΑμεΑ για το έτος 2015»19/6/2015
Με Ερώτηση την οποία απευθύνει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Εργασίας, επισημαίνει τη μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης για τα νέα δελτία μετακίνησης των δικαιούχων ΑμεΑ για το έτος 2015.

Όπως επισημαίνεται στην Ερώτηση που κατατέθηκε παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Εργασίας, ότι από 16 Φεβρουαρίου και μετά θα ξεκινούσε η διανομή προς τους δικαιούχους., έχει περάσει το μισό ημερολογιακό έτος και ακόμη δεν έχει υπογραφεί σχετική απόφαση, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις μετακινήσεις των ατόμων με αναπηρία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για τις υπέρογκες χρεώσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ 18/6/2015
Με Ερώτηση την οποία κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου και Ν. Χαλκιδικής Ιωάννης Δριβιλέγκας προς το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, επισημαίνουν τα προβλήματα που δημιουργούνται στις Ελληνικές επιχειρήσεις από τις υπέρογκες χρεώσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ.

Όπως επισημαίνεται στην Ερώτηση σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκύπτει το υψηλό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας σε σχέση με γειτονικές χώρες (π.χ. Βουλγαρία, Τουρκία, FYROM), που είναι άμεσοι ανταγωνιστές στην εγχώρια και διεθνή αγορά.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μεγάλη καθυστέρηση στην πρόσληψη των επιτυχόντων για τη στελέχωση του Δημοσίου» 17/6/2015
Με Ερώτηση την οποία απευθύνει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Εργασίας,  ζητά να μάθει τι συμβαίνει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη πρόσληψη συνολικά 918 ατόμων σε Υπηρεσίες του Δημοσίου.

Όπως επισημαίνεται στην Ερώτηση που κατατέθηκε η ολοκλήρωση των αιτήσεων και του πρώτου σταδίου της προκήρυξης  του ν. 2643/98, πραγματοποιήθηκε στις 03/03/2015.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1212 - 1218 από 1634

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο