ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου για την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων στους δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς 12/08/14
Δήλωση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, για την κάλυψη των 89.000 διαθέσιμων θέσεων στους δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς:  

Μετά από συνεργασία των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και της ΚΕΔΕ και συγκεκριμένα των κ. Σταϊκούρα, Κωνσταντινόπουλου, Κεγκέρογλου και του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη  εξασφαλίστηκαν οι απαιτούμενοι πόροι για να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις σε παιδικούς, βρεφονηπιακούς και τα προγράμματα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ που ανέρχονται σε 89.000.

Το επιπλέον ποσό είναι 40 εκατ. και προστίθεται στα 160 εκατ. που είχαν διατεθεί αρχικά από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» από την ΕΕΤΑΑ.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Καταβάλλονται οι αποζημιώσεις για τον περονόσπορο» 12/08/2014
Έπειτα από πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις το θέμα της αποζημίωσης των αγροτών για τις μεγάλες ζημιές που είχαν πάθει από τον περονόσπορο το 2011, έχει αίσιο τέλος, μπαίνοντας σε τροχιά άμεσης υλοποίησης.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, υπήρξε η ενημέρωση πως υπεγράφη η απόφαση για την καταβολή των αποζημιώσεων στην αμπελοκαλλιέργεια το 2011.

«Τις επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, ο ΕΛΓΑ θα προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπονται για την καταβολή των αποζημιώσεων. Οι πόροι υπάρχουν και τα ποσά έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κεγκέρογλου.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: "Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακών σταθμών" 12/08/2014
 Με πόρους του υπουργείου Ανάπτυξης δεν θα μείνει κανένα παιδί εκτός των βρεφονηπιακών σταθμών, διευκρίνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικης Ασφάλισης και Εργασίας.Ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: Διευκόλυνση στις οφειλές μέχρι 2017 07/08/2014
Στην ανάγκη να διευκολυνθούν οι οφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία και τις εφορίες σημαντικά μέχρι το 2017 στάθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου

Ο κ. Κεγκέρογλου μιλώντας στο "Πρωινό MEGA", τόνισε ότι ο αριθμός των δόσεων δεν είναι ο σημαντικός παράγοντας όσο το "πάγωμα" των οφειλών μέχρι ενός σημείου και ανέφερε ότι η ρύθμιση θα πρέπει να προσαρμοστεί ώστε να ενταχθούν σε αυτή όσο περισσότεροι οφειλέτες γίνεται.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία του Βασίλη Κεγκέρογλου στην ημερίδα του ΟΑΚ με θέμα «Αγροδιατροφικός Τομέας και Απασχόληση στην Κρήτη» 06/08/14
Ομιλητής στην ημερίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, με θέμα «Αγροδιατροφικός Τομέας και Απασχόληση στην Κρήτη», που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, στα πλαίσια του Αγροτικού Αυγούστου 2014, ήταν ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Β. Κεγκέρογλου.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Κεγκέρογλου με τους Συλλόγους Πολυτέκνων της Κρήτης 02/08/14
Συνάντηση με τους συλλόγους Πολυτέκνων της Κρήτης πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1212 - 1218 από 1412

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο