ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συνάντηση με μέλη της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδας 12/01/2015
Από τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κύριο Βασίλειο Κεγκέρογλου: Ο Πρόεδρος και ο Α” Ταμίας της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, κύριοι Ιωάννης Γιάλλουρος και Ιωσήφ Σταυρακάκης αντίστοιχα, μαζί με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής Νεολαίας Κωφών, κύριο Κωνσταντίνο Νάκο, και την διερμηνέα ΕΝΓ, κυρία Ανδρονίκη Ξανθοπούλου.10372942_10206037156025833_8169644901363382071_o
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Οι πολίτες έχουν πλέον την ευθύνη των αποφάσεων» 12/01/2015
«Σε αυτή την προεκλογική περίοδο έχουμε συνέχεια της «θερμής» περιόδου που είχε ξεκινήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αφού η χώρα το τελευταίο διάστημα ούτως ή άλλως βρισκόταν σε ένα τέτοιο κλίμα».
Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στο radio1d.gr επισήμανε τα παραπάνω, συμπληρώνοντας πως: «ο δημόσιος διάλογος είχε ξεκινήσει για το τι μέλλει γενέσθαι στη χώρα και συνεχίζεται με φόντο τις κάλπες και τις εκλογές της 25ης Γενάρη. Τώρα όμως ξεκαθαρίζουν πολλά ζητήματα, μιας και το προηγούμενο διάστημα ήταν ανοιχτά».

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία, όπως είπε ο κ. Κεγκέρογλου όλοι, πολιτικοί και πολίτες πρέπει να μετάσχουν: «Οι πολίτες έχουν πλέον την ευθύνη των αποφάσεων, οι πολιτικοί και τα κόμματα έχουν την ευθύνη να πουν με απλά λόγια το τι πρεσβεύουνε για να κρίνουν οι πολίτες και βέβαια το βάρος της καθαρής απόφασης του κάθε πολίτη και των μετέπειτα συνεπειών θετικών ή αρνητικών θα είναι ανάμεικτες».

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις μετά την 25η Γενάρη, ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας δήλωσε πως  μετεκλογικά θα υπάρξει μία πραγματικότητα η οποία είναι σκληρή και η οποία δεν φτιάχνει με χάϊδεμα αυτιών. Και πρόσθεσε πως: "οι κουβέντες του τσαμπουκά και των άλλων μεγάλων ρήξεων που έχουν ή θα ακουστούν μέχρι τις 26 του μήνα, θα σταματήσουν μετά τις εκλογές. Όλο αυτό το σκηνικό θα παρέλθει".

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ηρακλείου, ο «Άγιος Πολύκαρπος» ο Κεγκέρογλου 11/01/2015
Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ηρακλείου  ο «Άγιος Πολύκαρπος» βρέθηκε σήμερα Κυριακή ο μικρασιατικής καταγωγής Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  και υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κάλεσμα Κεγκέρογλου για την προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο 11/01/15
Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην προεκλογική ομιλία του κόμματος.

Με αφορμή την παρουσία του  προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» όπου θα γίνει η εκδήλωση, στις 6 το απόγευμα, ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου καλεί τους πολίτες να παρευρεθούν σε αυτήν:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Τα «Ζάππεια» θα αντικατασταθούν με τη «Θεσσαλονίκη» 11/01/2015
Την άποψη πως μετά τις εκλογές της 25ης Γενάρη ο κόσμος θα πάψει να μιλάει για τα «Ζάππεια 1,2,3», τα οποία θα αντικατασταθούν με τη «Θεσσαλονίκη», κατέθεσε ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή στην «Κρήτη TV» επισήμανε πως:  «δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο αίτιος που πάμε στις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή κατέθετε αυτή την πρόταση. Οι δορυφόροι του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν τη χώρα στις πρόωρες εκλογές. Αυτή είναι και η εκτίμηση του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προεκλογική συνάντηση του ΠΑΣΟΚ στις Μοίρες 10/01/2015
«Άρωμα γυναίκας» είχε η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πολύκεντρο Μοιρών.

Παρουσία της Φώφης Γεννηματά, αρκετοί φίλοι του Κινήματος γνώρισαν τους υποψήφιους της δημοκρατικής παράταξης στον νομό Ηρακλείου.


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1219 - 1225 από 1526

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο