ΚΕΝΤΡΙΚΗ
H πρόταση Κεγκερογλου για την ανάσχεση ανεργίας και φτώχειας 30/09/2013
Μια σημαντική και ρεαλιστική πρόταση για την ανάσχεση της ανεργίας και της φτώχειας, κατέθεσε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Κεγκέρογλου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ηρακλείου ανέφερε μιλώντας στη ΝΕΑ TV τα εξής:

"Το 50% του νέου ΕΣΠΑ και το 50% του πρωτογενούς πλεονάσματος να διατεθούν για την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας και της φτώχειας.

Για την υλοποίηση της πρότασης, χρειάζεται ασφαλώς κυβερνητική απόφαση, αλλά και η ευρύτερη συναίνεση των κομμάτων".


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία Βασίλη Κεγκέρογλου, στη Βουλή για την Κοινωνική Προστασία και το νέο Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" 26/09/2013
Στο σχεδιασμό του Υπουργείου Εργασίας για την Κοινωνική Προστασία και Πρόνοια αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στη διάρκεια συζήτησης της τροπολογίας για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νομοθετικές ρυθμίσεις για το "Βοήθεια στο Σπίτι" 25/09/2013
Κατατέθηκαν από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  και συζητούνται αύριο στη Βουλή οι νομοθετικές ρυθμίσεις για το πρόγραμμα «Βοή¬θεια στο Σπίτι» στην τροπολογία 828/6 με την οποία το πρόγραμμα συνεχίζεται, μετε¬ξελίσσεται  και διευρύνεται.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στα δώδεκα (12) και πλέον χρόνια της λειτουρ¬γίας του έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους ωφελούμενους και έχει αναδειχθεί ως ένας σημαντικός και χρήσιμος θεσμός στον τομέα του κοινωνικού κράτους.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά κενά 24/09/2013
Επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα με τον Υφυπουργό είχε ο Βασίλης Κεγκέρογλου με την ιδιότητα του Βουλευτή Ηρακλείου, προκειμένου να θέσει δύο σημαντικά θέματα για το νησί.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου σε εκδήλωση στην Τ.Ο. Μασταμπά 22/09/2013
Στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Μασταμπά του 4ου Διαμερίσματος Ηρακλείου, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Κεγκέρογλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική κατάσταση της χώρας, την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και ζητήματα τους απασχολούν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρος Αντωνόπουλος, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη στον Υφυπουργό κ. Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου για πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τις επιχειρήσεις 20/09/2013
Όπως ενημερωθήκαμε χθες από το γραφείο του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, άνοιξε το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ  για τις επιχειρήσεις που θέλουν να απασχολήσουν για 24+3 μήνες άνεργους πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών.
Σ’ αυτή τη φάση υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις και στη συνέχεια προσλαμβάνονται οι εργαζόμενοι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1219 - 1225 από 1285

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο