ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για την λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας
Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την οποία επισημαίνει τον κίνδυνο τον οποίο διατρέχει η λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αλλαγή σχεδιασμού για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου και δημοπράτηση ως τα τέλη του 2016»11/6/2015

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλάζει το σχεδιασμό που υπήρχε μέχρι πρότινος για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου και θέτει νέα δεδομένα για την κατασκευή του, οριοθετώντας μάλιστα τη δημοπράτηση του στα τέλη του 2016.

Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός στο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάσταση, διαπιστώθηκε η μη υποβολή προσφορών μέχρι την προθεσμία που είχε δοθεί, οπότε το Δ.Σ. της «Θέμις Κατασκευαστικής ΑΕ» αποφάσισε την κήρυξη του διαγωνισμού ως άγονου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αντιμετώπιση της απειλής του λαγοκέφαλου στην αλιεία και το θαλάσσιο περιβάλλον»
Λύση σε επίπεδο χωρών αναζητείται για την αντιμετώπιση της απειλής του λαγοκέφαλου στην αλιεία και το θαλάσσιο περιβάλλον, προκειμένου να παρθούν μέτρα για την περαιτέρω εξάπλωση του στη Μεσόγειο, σύμφωνα με απάντηση σε Ερώτηση του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Σε κίνδυνο η ποιότητα του ελαιολάδου από την πλημμελής και αναποτελεσματική δακοκτονία» 10/06/2015
Με Παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει τον κίνδυνο που υπάρχει για το ελαιόλαδο εξαιτίας της πλημμελούς και αναποτελεσματικής δακοκτονίας.

Όπως επισημαίνει, αναφερόμενος στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, τα συμπεράσματα της ημερίδας για την Δακοκτονία που οργανώθηκε από τους αυτοδιοικητικούς, επιστημονικούς και ελαιοκομικούς Φορείς της Κρήτης, έχουν προκαλέσει ανησυχία στους ελαιοπαραγωγούς.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για την αδικία για τους πρώην ιδιοκτήτες ακινήτων που απαλλοτριώθηκαν 9/6/2015
Συζητήθηκε στη Βουλή η ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου με θέμα τις αποφάσεις Εφετείου, όπου ζητούνται επιστροφές χρημάτων από αποζημιωθέντες πολίτες ακόμη και μέχρι του 50% των αποζημιώσεων που τους είχαν καταβληθεί από απαλλοτριώσεις ακινήτων με βάση την προσωρινή τιμή μονάδας που είχε οριστεί από το Πρωτοδικείο.

Με Παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να μη συνεχιστεί η αδικία για τους πρώην ιδιοκτήτες ακινήτων που απαλλοτριώθηκαν από αυτή τη μεταχρονολογημένη υποτίμηση της αξίας των ακινήτων τους, όπως έχει προκύψει μετά από τις αποφάσεις Εφετείων.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αποκαθίσταται μερικώς η αδικία σε βάρος χιλιάδων πολιτών και επαναχορηγείται η προνοιακή σύνταξη»4/6/2015
Μετά από παρέμβαση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, υπήρξε η δέσμευση για την μερική αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος χιλιάδων πολιτών  που θα δουν την προνοιακή σύνταξη να επαναχορηγείται αλλά μερικώς

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων απαντώντας στην Ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου, είπε πως θα επαναχορηγηθεί η προνοιακή σύνταξη, αλλά με το ποσό των 260 ευρώ.Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1247 - 1253 από 1659

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο