ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Άμεσα η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στους πλημμυροπαθείς 29/10/2014
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για όσους έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου είναι συγκεκριμένη και μπορεί, μέσα από τη σωστή εφαρμογή της, ο μηχανισμός στήριξης των πλημμυροπαθών, μετά τις τελευταίες καταρρακτώδεις βροχές να λειτουργήσει άμεσα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών και αποκατάσταση ζημιών σε κατοικίες και οικοσκευή 26/10/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας , ΚΑ και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στο πλαίσιο υλοποίησης των κυβερνητικών αποφάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις πλημμύρες,  συγκάλεσε σήμερα Κυριακή  το μεσημέρι, σύσκεψη  στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  για θέματα αρμοδιότητάς του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Κεγκέρογλου- Βαμιεδάκη με φόντο τον τουρισμό της Κρήτης 25/10/2014
-Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  Βασίλη Κεγκέρογλου και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλη Βαμιεδάκη.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Εργα στη Συλλαμο και τις Κάτω Ασσίτες 24/10/2014
Δύο έργα, τα οποία θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στις Κάτω Ασίτες και στη Σύλλαμο Ηρακλείου, μπαίνουν πλεον σε τροχιά υλοποίησης.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υπέγραψε τις συμβάσεις: για την κατασκευή του ανοικτού Θεάτρου στην τοπική Κοινότητα Κάτω Ασιτών, κόστους 20.000 ευρώ και την κατασκευή του Ανοικτού Πολιτιστικού Κέντρου στη Σύλλαμο, κόστους 50.000 ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα...
 
136 κατοικίες σε δικαιούχους του πρώην ΟΕΚ 23/10/2014

 Την καταγραφή των δικαιούχων του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), προκειμένου να διατεθούν 136 κατοικίες, προβλέπουν οι υπουργικές αποφάσεις τις οποίες υπέγραψε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Οι κατοικίες αυτές ανήκουν σε οικισμούς που έχουν κατασκευαστεί από τον τ.ΟΕΚ και ορισμένοι από αυτούς έχουν ολοκληρωθεί από τον ΟΑΕΔ, είναι κενές και δεν έχουν διατεθεί σε δικαιούχους.

Οι κατοικίες αυτές, βρίσκονται σε 18 νομούς της χώρας και κατανέμονται ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου για εργαζόμενους στα Κέντρα Ειδικής Αγωγής 22/10/2014
Απάντηση του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλη Κεγκέρογλου, σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλη στη Βουλή σχετικά με τους εργαζόμενους στα Ιδρύματα ΝΠΙΔ και στα Κέντρα Ειδικής Αγωγής
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1247 - 1253 από 1494

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο