ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Σε εφαρμογή το εθνικό σχέδιο δράσης κοινωνικής προστασίας των οικονομικά αδύναμων και των οικογενειών που έχουν ανάγκη» 20/05/2014
Πραγματικό στήριγμα για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τους φορείς που προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια τους εν μέσω οικονομικής κρίσης,  δίνει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, μέσα από το εθνικό σχέδιο δράσης που θέτει άμεσα σε εφαρμογή.

Ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί, επισκέφθηκε σήμερα την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και το Σεβασμιώτατο κ.κ. Ειρηναίο.

Ο κ. Κεγκέρογλου, αφού ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις που θα αναπτυχθούν με στόχο την ενίσχυση του ήδη σημαντικού έργου που επιτελείται από την Εκκλησία της Κρήτης, παρέδωσε και το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης, η οποία θα αποτελέσει τη βάση για την υλοποίηση όλου του σχεδιασμού για την η ενίσχυση όλων των δόμων που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και παρέχουν στήριξη στους αδύναμους (Δήμοι, Εκκλησία, ιδιωτικές πρωτοβουλίες κτλ).


Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Κεγκέρογλου με την ηγεσία των Εργατικών Κέντρων Κρήτης και των Σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων 17/05/2014
Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου με τους Προέδρους και μέλη των τεσσάρων Εργατικών Κέντρων Κρήτης καθώς και των Σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Επανέλεγχος σε 60.000 αιτήσεις για το μέρισμα 16/05/2014


Επανελέγχονται 60.000 εκκρεμείς αιτήσεις για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος, όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ, όπως είπε, μέχρι τις 30 Μαΐου, θα ξεκαθαριστεί το τοπίο γι' αυτές τις 60.000 αιτήσεις και η πληρωμή τους θα γίνει μέσα στο α' δεκαήμερο του Ιουνίου.

Ο υφυπουργός εργασίας τόνισε ακόμα πως, εκτός από τους 206.000 πολίτες που έχουν ήδη λάβει το εφάπαξ βοήθημα και εκτός από τις 60.000 αιτήσεις που είναι σε διαδικασία επανελέγχου, υπάρχουν και 67.000 νέες εγκρίσεις χορήγησης του κοινωνικού μερίσματος.

Σχετικά με τη διεύρυνση των κριτηρίων, ο κ. Κεγκέρογλου είπε ότι το θέμα θα συζητηθεί στο τέλος Μαΐου. Πρόσθεσε μάλιστα πως, όσοι υπάγονται πιθανά στα νέα κριτήρια, θα έχουν στη διάθεσή τους όλο τον Ιούνιο, για να κάνουν αίτηση.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:Διαβάστε περισσότερα...
 
Σχέδιο εξυγίανσης των Προνοιακών Ιδρυμάτων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα 07/05/2014
 Λύση από το Υπουργείο Εργασίας για τα υπερχρεωμένα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου  μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που περιθάλπουν ηλικιωμένα άτομα και άτομα με αναπηρία
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας 07/05/2014
Η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης του ΠΑ.ΣΟ.Κ και η ΕΛΙΑ - Δημοκρατική Παράταξη, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην εκδήλωση με θέμα: «Το Νέο Αναπτυξιακό Μοντέλο της Χώρας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και ώρα 6:00μ.μ. στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία του Βασίλη Κεγκέρογλου για το άγχος στην εργασία 06/05/2014
Ομιλία του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στην εκδήλωση με θέμα την «Διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων στην εργασία»


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1247 - 1253 από 1412

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο