ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συνάντηση Κεγκέρογλου με δημοσιογράφους.
Συνάντηση με τους δημοσιογράφους είχε την Δευτέρα 07-01-2019 ο Βουλευτής Ηρακλείου & Γραμματέας ΚΟ Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, όπου αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και συζήτησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, με κυριάρχο θέμα συζήτησης, την απένταξη της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση με εκπροσώπους συνταξιούχων ένστολων
Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνταξιούχων ένστολων πραγματοποίησε στο Ηράκλειο, ο Βουλευτής Ηρακλείου & Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, με αφορμή τα προβλήματα καταβολής των παρακρατηθέντων ποσών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ούτε ανοχή, ούτε συνενοχή. Αλλαγή Πολιτικής. *
Με την έναρξη του νέου έτους και τους τριγμούς στην κυβέρνηση Συριζα Ανελ, πραγματικούς και εικονικούς, τις συνεχείς αποκαλύψεις των σκευωριών και της παραθεσμικής λειτουργίας, ο κ. Τσίπρας δοκιμάζει σενάρια για κυβέρνηση ανοχής ή μειοψηφίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρωτοβουλία και συναντήσεις για την ένταξη της Κρήτης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο
Με βάση το νόμο 4551/18 για το Μεταφορικό Ισοδύναμο και μετά την πιλοτική του εφαρμογή σε 50 νησιά, ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου 2019, η πλήρης εφαρμογή για όλα τα νησιά, πλην της Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέντευξη στη Δημοκρατική Ρόδου *
1. Κύριε Κεγκέρογλου, να ξεκινήσουμε από την Συμφωνία των Πρεσπών και τις δηλώσεις Ζάεφ, που έχουν πυροδοτήσει αντιδράσεις. Κατά την άποψή σας, θα μπορέσει να έρθει στην Βουλή και ποια τύχη θα έχει;

Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής πιστεύαμε ότι οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές για να επιτευχθεί μια συνολική και αποτελεσματική λύση, η οποία θα διασφάλιζε τα εθνικά συμφέροντα.
Δυστυχώς όμως η Κυβέρνηση δεν τα κατάφερε, αφού αντί για την επίτευξη εθνικής συνεννόησης  διαπραγματεύτηκε εντός εισαγωγικών, μάλλον επιπόλαια.  
Οι χειρισμοί της , η διγλωσσία στο εσωτερικό, οι συνεχείς, στα λόγια, διαφοροποιήσεις και οι ψευτο-παλικαρισμοί του κ. Καμμένου, αλλά και η στάση της Ν.Δ., η οποία υπαναχώρησε από τις πάγιες θέσεις της, υποκύπτοντας σε λαϊκίστικα συνθήματα, ενισχύοντας ακραίες φωνές, έχουν θέσει πρόσθετες δυσκολίες σ' ένα δρόμο ήδη δύσκολο.
Ο χαρακτηρισμός της σλαβοβουλγαρικής διαλέκτου ως «μακεδονικής»  και η απόδοση στην ιθαγένεια του όρου «Μακεδόνας» αποτελούν σοβαρά ζητήματα που δημιουργούν προβλήματα και εντός Ελλάδας.
Βεβαίως υπάρχουν και άλλα πολύ σημαντικά γι’ αυτό έχουμε διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι όποτε και αν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, δεν θα τη ψηφίσουμε, αφού δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, δεν κλείνει τις εκκρεμότητες αλλά ανοίγει νέα θέματα και προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξακολουθεί να εμμένει το Υπουργείο Ναυτιλίας στην απαράδεκτη εξαίρεση της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.
Με ερώτηση του προς τον Πρωθυπουργό, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι εξακολουθεί να εμμένει το Υπουργείο Ναυτιλίας στην απαράδεκτη εξαίρεση της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 127 - 133 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο