ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» είπε ο Κεγκέρογλου που ζητά άμεσα, την ανάκτηση του 1.2 δις ευρώ που χαρίστηκαν σε επιχειρηματίες
Τονίζοντας πως τα «πολλά λόγια είναι φτώχεια» ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου κάλεσε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν προτίθεται να ενεργήσει άμεσα στην κατεύθυνση της ανάκτησης του 1.2 δις ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα του Βασίλη Κεγκέρογλου για τη επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης
Με αφορμή τον εορτασμό της 74ης επετείου από τη Μάχη της Κρήτης, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ , Βασίλης Κεγκέρογλου απέστειλε το παρακάτω μήνυμα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Το λαγοκέφαλο απειλεί την αλιεία και το θαλάσσιο περιβάλλον»19/5/2015

Τις επιπτώσεις που καταγράφονται στην αλιεία και το θαλάσσιο περιβάλλον της Κρήτης επισημαίνει με Ερώτηση του ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου στην Ερώτηση του προς τον Υπουργό
Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη αναφέρει χαρακτηριστικά πως η εξάπλωση του λαγοκέφαλου είναι συνεχής και οι οικολογικές και οικονομικές επιπτώσεις διαρκώς αυξάνουν, με συνέπεια να είναι ανάγκη η παρακολούθηση του φαινομένου να ενταθεί και να υπάρξει αντιμετώπιση του προβλήματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
H παρέμβαση του Βασίλη Κεγκέρογλου που απέτρεψε το «σπάσιμο» του ομολόγου
Καθοριστικής σημασίας αποδείχτηκε η παρέμβαση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, με την οποία απετράπη το «σπάσιμο» του Ομολόγου αξίας 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Mήνυμα Βασίλη Κεγκέρογλου για τις πανελλήνιες εξετάσεις 18/5/2015

Με αφορμή τη σημερινή έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Οι πανελλήνιες εξετάσεις, είναι μόνο μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας, προκειμένου να κατακτήσετε τη γνώση, κάνοντας ταυτόχρονα πράξη, τους στόχους και τα όνειρα σας

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Η κυβέρνηση σήμερα, συνεχίζει να πατάει σε δύο βάρκες» 15/5/2015
«Ο πρωθυπουργός να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς για να επέλθει Κοινή Συνεννόηση»

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πατάει σε δύο βάρκες Και στα λόγια και στις πράξεις. Είναι εγκλωβισμένη στις προεκλογικές δεσμεύσεις και σε ένα σημαντικό κομμάτι κομματικό στο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη πλευρά βλέπει – ή τουλάχιστον κάποια στελέχη της- την πραγματικότητα αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει», επισήμανε με δηλώσεις του ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου στη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας εξέφρασε την άποψη του για την πολιτική και τη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως από την αρχή έγιναν λάθη.


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1261 - 1267 από 1659

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο