ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Προεκλογική εκδήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου 23/01/2015
Το μήνυμα για ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό την επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Γενάρη, έστειλαν οι φίλοι και υποστηρικτές που κατέκλυσαν το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στο Ηράκλειο.Στιγμιότυπα από την ομιλία του κ. Κεγκέρογλου:


 
Ο κόσμος που κατέκλυσε την προεκλογική εκδήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου έστειλε το μήνυμα για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ
Το μήνυμα για ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό την επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Γενάρη, έστειλαν οι φίλοι και υποστηρικτές που κατέκλυσαν το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στο Ηράκλειο.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοντά στο «Δικαίωμα στη Ζωή» ο Βασίλης Κεγκέρογλου, το οποίο συνεχίζει απρόσκοπτα το σπουδαίο κοινωνικό του έργο 22/1/2015
Κοντά στα παιδιά και τους εργαζόμενους του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή», βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.
Ο κ. Κεγκέρογλου, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Αποκατάστασης και Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με αναπηρία, έχοντας συνάντηση σε «θερμό» κλίμα με τον πρόεδρο  του Συλλόγου κ. Παύλο Σημαντηράκη για τις θετικές εξελίξεις που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο καιρό και έχουν να κάνουν με την ουσιαστική στήριξη και τη λειτουργία των Κέντρων Διημέρευσης ατόμων με αναπηρία.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην Ιεράπετρα ο Βασίλης Κεγκέρογλου 21/01/2015
Λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Γενάρη, ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου συμμετείχε σε προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στην Ιεράπετρα.
 Ο κ. Κεγκέρογλου από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες για την παρουσία τους στο χώρο της εκδήλωσης, τόνισε ότι οι πολίτες στις εκλογές της 25ης Γενάρη  είναι μπροστά σε μια κρίσιμη επιλογή.
Μια επιλογή που θα κρίνει το μέλλον του τόπου και θα καθορίσει τη ζωή τους. Για αυτό και πρέπει να αποφασίσουν  αν θέλουν η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά ή να κάνει βήματα πίσω.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταβάλλονται οι αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου στους παραγωγούς του Ηρακλείου 21/01/2015
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου από τον ΕΛΓΑ, αύριο Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, το απόγευμα θα καταβληθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς 444 παραγωγών του Ηρακλείου αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους   941.604,89 ευρώ.

Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις  αφορούν κυρίως εκκαθαρίσεις ζημιών στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε αμπέλια, ελιές, πατάτες, σιτηρά και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια για το έτος 2014.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδόθηκαν οι αποφάσεις για την καταβολή του έκτακτου βοηθήματος για τους πλημμυροπαθείς των Δήμων Ηρακλείου και Πλατανιά 21/01/15
Ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου,  υπέγραψε τις αποφάσεις προκειμένου να πιστωθούν στους Δήμους Ηρακλείου και Πλατανιά τα χρήματα για το έκτακτο βοήθημα και να καταβληθούν στους πολίτες που επλήγησαν από τις πλημμύρες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1261 - 1267 από 1589

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο