ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" 1/10/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικης Αασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" μιλώντας για όλα τα προγραμματα που "τρέχουν" από το Υπουργείο Εργασίας

Το δεύτερο μέρος είναι το παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η οικονομική ανάκαμψη της χώρας, το νέο ΕΣΠΑ και η Κοινωνική Πολιτική- Κοινωνική προστασία στο επικεντρο των συζητήσεων του ΠΑΣΟΚ 1/10/14
Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, σημερα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την οικονομική ανάκαμψη της χωρας, το νέο ΕΣΠΑ και την Κοινωνική Πολιτική- Κοινωνική προστασία.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα της παλιάς Λαχαναγοράς στο Ηράκλειο.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.:
-Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
-Βασίλης Κεγκέρογλου, Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
-Μόσχος Κορασίδης, Γενικός γραμματέας του ΥΠΑΑΤ
 
Στιγμές από το επιτυχημένο συνέδριο στο Ηρακλειο 26/09/2014
Συνέδριο με θέμα: «Κοινωνική επιχειρηματικότητα: ένα εργαλείο για την τοπική ανάπτυξη, την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων και των κοινωνικών αναγκών» πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

 Το συνέδριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας, με στόχο η κοινωνική επιχειρηματικότητα να μπορέσει να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά στη μάχη κατά της ανεργίας και να συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη.

Κατά τις εργασίες του Συνεδρίου αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας  μία οργανωμένη πρωτοβουλία αναζωογόνησης του ευρωπαϊκού διαλόγου για την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής καινοτομίας

koinwnikh1


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Προτεραιότητά μας η στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη 24/09/2014
Σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ACTION 24 παραβρέθηκε και μίλησε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Λύση για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης 24/09/2014
Σημαντική εξέλιξη για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και τα Άτομα με Αναπηρία κατά τη σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου με τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
50.000 ευρω για το Κοινωνικό Μαγειρείο 24/09/2014
Ένα καινούργιο, σύγχρονο μαγειρείο είναι η νέα δομή κοινωνικής υποστήριξης που θα λειτουργήσει σύντομα στο Δήμο Μαλεβιζίου, από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.).


Την σχετική σύμβαση χρηματοδότησης με το ποσό των 50.000 ευρώ, υπέγραψε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γιώργο Μαρκατάτο, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, του αντιπροέδρου του Οργανισμού Δημήτρη Λυδάκη (Καρίκη), της Δ/ντριάς Μαρίας Τρούλη και στελεχών του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.Το νέο μαγειρείο θα καλύπτει τις ανάγκες προετοιμασίας γευμάτων για όλα τα προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος Μαλεβιζίου (παιδικούς σταθμούς, Κ.Δ.ΑΠ., Κ.Δ.ΑΠ. Α.μεΑ., Βοήθεια στο Σπίτι, Κ.Α.Π.Η. και Κ.Η.Φ.Η.), ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετεί τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και καλύπτονται από τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου (κοινωνικό παντοπωλείο, ιατρείο, φαρμακείο, φροντιστήριο, οδοντιατρείο, κ.α.).
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1268 - 1274 από 1494

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο