ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Στο «Βοήθεια στο Σπίτι» ο Υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου 15/01/2015

 
Συνάντηση Υφυπουργού Εργασίας με Δήμαρχο Ηρακλείου για τις αποζημιώσεις σε πλημμυροπαθείς 15/01/2015
Ο Υφυπουργός Εργασίας, ΚΑ και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, επισκέφθηκε το πρωί, το Δήμο Ηρακλείου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, με αντικείμενο την άμεση αποζημίωση των πλημμυροπαθών.
Στη συνάντηση, εκτός από το Δήμαρχο, συμμετείχαν αντιδήμαρχοι, ο Γ. Γραμματέας και στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.
Ο Υφυπουργός κ. Κεγκέρογλου ενημέρωσε για τις διαδικασίες που προβλέπονται για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών καθώς και την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν σε κατοικίες και οικοσκευές από τις πρόσφατες πλημμύρες.
Συγκεκριμένα προβλέπεται:
Α) Καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους πλημμυροπαθείς, ύψους 586,94€ ανά νοικοκυριό για την κάλυψη των άμεσων βιοτικών τους αναγκών (Το ποσό διπλασιάζεται για ΑΜΕΑ και πολύτεκνους).
Β) Αποζημίωση οικοσκευής και έξοδα αποκατάστασης ζημιών κατοικίας από 1.174 ευρώ ως 5869 ευρώ συνολικά και ανάλογα με την ζημιά, το εμβαδόν του σπιτιού και τον αριθμό μελών της οικογένειας


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο «Βοήθεια στο Σπίτι» σε Αρκαλοχώρι και Χερσόνησο ο Υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου 14/01/15
Στο πλευρό των εργαζόμενων του «Βοήθεια στο Σπίτι» στους Δήμους Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Γενάρη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στα χωριά του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων ο Κεγκέρογλου μαζί με υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ 14/01/2015
Κοντά στους πολίτες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με υποψήφιους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου, στo πλαίσιο των συλλογικών επισκέψεων τους, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Γενάρη.Οι υποψήφιοι είχαν σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατοίκους, πραγματοποιώντας επισκέψεις διαδοχικά σε Μεσοχωριό, Τεφέλι, Πύργο, Πεζά, Ασήμι και Αρχάνες.

dimos_arxanwn_keΟ κ. Κεγκέρογλου μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές, συνομίλησαν με τους κατοίκους στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα, αλλά και σε προκαθορισμένα σημεία συνάντησης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο και εξηγώντας στους κατοίκους το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΣΟΚ: Δύναμη εγγύησης και ρύθμισης των εξελίξεων 13/01/2015
Στις 25 Γενάρη, ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη επιλογή που θα κρίνει
το μέλλον του και θα καθορίσει τη ζωή του. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν κλίμα ακραίας πόλωσης. Οι μεν επενδύουν στον φόβο και οι
δε δημαγωγούν με ψεύτικες υποσχέσεις, επιπόλαιους και επικίνδυνους λεονταρισμούς.
Κοινός τους στόχος ο εκβιασμός ή η υφαρπαγή της ψήφου. Ο πολίτης όμως, πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος. Να αποφασίσει γνωρίζοντας την κρισιμότητα της επιλογής του.

Η Ελλάδα χρειάζεται Κυβέρνηση Εθνικής συνεννόησης.
- Όχι στην αυτοδυναμία του φόβου!
- Όχι στην αυτοδυναμία των ψεύτικων υποσχέσεων και των επικίνδυνων λεονταρισμών!
Το ΠΑΣΟΚ, όλοι εμείς, που αναλάβαμε το μεγάλο βάρος για την έξοδο από την κρίση, που δεν λακίσαμε, ούτε λαϊκίσαμε, που πληρώσαμε μεγάλο πολιτικό τίμημα, δυσανάλογο με τις ευθύνες μας, μπορούμε και μιλούμε με καθαρά λόγια.
Προκρίνουμε την Εθνική συνεννόηση, την ειλικρίνεια, τον ρεαλισμό και ζητούμε την ψήφο των πολιτών, για να είμαστε η τρίτη καθοριστική δύναμη εγγύησης και ρύθμισης των εξελίξεων για το αύριο, για να μην χαθούν οι θυσίες των πολιτών.Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοντά στους πολίτες του Δήμου Χερσονήσου ο Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με όλους τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου 13/01/2015

Κοντά στους πολίτες του Δήμου Χερσονήσου βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με όλους τους υποψήφιους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου, στα πλαίσιο των συλλογικών επισκέψεων τους, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Γενάρη.Οι υποψήφιοι είχαν σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατοίκους, συζητώντας για την ανάγκη να υπάρξει μετά τις εκλογές Εθνική Συνεργασία και Συνεννόηση, ώστε να περάσει η Ελλάδα με ασφάλεια και σταθερότητα, στην επόμενη μέρα της βιώσιμης ανάπτυξης με Κοινωνική Πρόοδο!Στη Χερσόνησο παρουσιάστηκε στο δημοτικό κατάστημα το ψηφοδέλτιο του κόμματος, με τους υποψήφιους Βουλευτές να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παρευρισκόμενους, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαστοράκη. Εκεί ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε πως οι πολίτες πρέπει να δώσουν τη δύναμη με την ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ για να κρατήσει ψηλά την Ευθύνη, επισημαίνοντας πως το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη εκείνη που μπορεί να παίξει καίριο ρυθμιστικό ρόλο την επόμενη μέρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1275 - 1281 από 1589

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο