ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Δράσεις στέγασης, σίτισης και κοινωνικής φροντίδας για τους άστεγους 15/04/2014
Η Γενική Γραμματεία Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας έχει εκπονήσει Εθνικό Σχέδιο Δράσης, το 2013, για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αστέγων, μετά από ευρεία διαβούλευση και συμμετοχή φορέων, που παρέχουν φροντίδα και στήριξη στους αστέγους.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" 11/04/2014
Απάντηση του Υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κέγκέρογλου σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΚΚΕ κ. Κασιώτη σχετικά με το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"

 
Απάντηση σε επίκαιρη για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη ανέργων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος 11/04/2014
Απάντηση του Υφυπουργού Εργασίας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στην επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνη σχετικά με την ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη των ανέργων στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος
.
 
Χορήγηση Δελτίου Μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία 11/04/2014
Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  κ. Βασίλης Κεγκέ¬ρογλου, και οι εκπρόσωποι των συγκοινωνιακών φορέων της χώρας, ΟΑΣΑ, ΟΑΣΘ, Αστικά, Υπεραστικά, συνυπέγραψαν τις συμβάσεις για τη μετακίνηση των Ατόμων με αναπηρία  για  το 2014.
Η διανομή των δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ  για το 2014, θα γίνει άμεσα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει η κάθε Περιφερειακή Ενότητα.
Μέχρι την παραλαβή των νέων δελτίων, θα ισχύουν τα δελτία του προηγούμενου έτους.
Για την Περιφέρεια Αττικής η διανομή δελτίων δωρεάν μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του ΟΑΣΑ, θα ξεκινήσει την Τρίτη 15 Απριλίου και οι δικαιούχοι θα τα παραλαμβάνουν από τις Διευθύνσεις Πρόνοιας της Περιφέρειας και από τα ΚΕΠ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταγγελία Κεγκέρογλου για τη Χρυσή Αυγή (βίντεο) 11/04/2014
Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, χαρακτηρίζοντάς την «αποτύπωση του φαρισαϊσμού» και καταγγέλλοντάς την ότι, ενώ επιτίθεται στους «Γιατρούς του Κόσμου» στο Πέραμα, παράλληλα, βουλευτής-επιχειρηματίας του κόμματός της κάνει «μπίζνες» με την οργάνωση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία του Υφ. Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου στις Βρυξέλλες για το πρόγραμμα "Εγγύηση για την Νεολαία" 09/04/2014
Συνέδριο το οποίο εξέτασε την πρόοδο εφαρμογής του προγράμματος «Εγγύηση για τη Νεολαία» πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες . Την  έναρξη των εργασιών του συνεδρίου χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ενώ την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1282 - 1288 από 1433

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο