ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου: Κρατάμε ψηλά την ευθύνη για την Χώρα και τους πολίτες!
Με αυτή την ατάκα o υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, έστειλε μήνυμα για την ανάγκη να κρατηθεί ψηλά η ευθύνη από όλους ενόψει της ερχόμενης εκλογικής μάχης στις 25 Γενάρη. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυναμικό ξεκίνημα για το Βασίλη Κεγκέρογλου 4/1/2015
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου τη  Δευτέρα, στις 5 Ιανουαρίου, στις 18:00 μμ οργανώνει συνάντηση στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς του Δήμου Ηρακλείου (απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας).
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρουσία Κεγκέρογλου η εναρκτήρια ημερίδα του προγράμματος Στέγασης και Επανένταξης αστέγων στο Ηράκλειο 03/01/15
Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Στέγαση και Επανένταξη στον Νομό Ηρακλείου από δύο φορείς, τον Δήμο Ηρακλείου και το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ, για τους οποίους έχουν εγκριθεί πιστώσεις για 60 ωφελούμενους συνολικ, 30 για τον κάθε φορέα.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρώτη προεκλογική συνάντηση του Βασίλη Κεγκέρογλου
Τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στις 6:00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ηρακλείου (παλιά λαχαναγορά) πραγματοποιεί την  πρώτη εκλογική του συνάντηση ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευχές και Στήριξη στο Βασίλη Κεγκέρογλου και στο ΠΑΣΟΚ 01/01/2015
Φίλοι και σύντροφοι του Βασίλη Κεγκέρογλου τον επισκέφθηκαν χθες για να του ευχηθούν για τη νέα χρονιά, την ονομαστική του εορτή και επιτυχία στις εκλογές.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και απλοί πολίτες βρέθηκαν χθες στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Εργασίας, στο Ηράκλειο.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία και οι δηλώσεις για παραμονή στο ΠΑΣΟΚ της Ειρήνης Σενετάκη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την οποία κάποιοι, την παρουσίασαν ως υποψήφια με άλλο κόμμα. Μαζί με τις ευχές για την ονομαστική του εορτή ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, άκουσε πολύ καλά λόγια για το έργο του στον τομέα της Κοινωνικής Προστασίας και Πρόνοιας, αλλά και τη διάθεση όλων να τον στηρίξουν στην ερχόμενη εκλογική διαδικασία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταβάλλεται το «Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα» σε 999 επιπλέον δικαιούχους 31/12/2014
Καταβάλλεται σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, το «Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα» σε 999 επιπλέον δικαιούχους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου, σχετικά με την πορεία της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος «Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1289 - 1295 από 1588

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο