ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Η κυβέρνηση τελικά εισάγει δυστυχώς την φορολόγηση των επιδοτήσεων για πρώτη φορά» 13/5/2015
Σε ακόμη μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση των αγροτών προχωράει η κυβέρνηση, μέσα από την προώθηση και εφαρμογή νέων νομοθετικών Πράξεων Περιεχομένου, οδηγώντας τους σε οικονομική ασφυξία.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου  κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στη σημερινή τοποθέτηση του στη Βουλή, τόνισε πως για πρώτη φορά εισάγεται η φορολόγηση των αγροτικών ενισχύσεων στη χώρα μας.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Σε κίνδυνο οι ελαιώνες και τα αμπέλια από το βακτήριο Xylella fastidiosa 13/5/2015
Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε Ερώτηση στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, για το παθογόνο βακτήριο της Xylella fastidiosa που απειλεί ελαιώνες και αμπέλια.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό να λάβει μέτρα έτσι ώστε να προστατευθούν οι αγρότες και οι καλλιέργειες τους από το φυτοπαθογόνο βακτήριο Xylella fastidiosa καθώς και να διασφαλιστεί πως το πολλαπλασιαστικό υλικό που εισάγεται στην χώρα  είναι απόλυτα ασφαλές, με δεδομένο ότι οι έλεγχοι που γίνονται μέχρι σήμερα είναι ελλιπείς.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για την Συλλογική Σύμβαση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και για τη στήριξη των συλλογικών διαπραγματεύσεων
Ερώτηση κατέθεσε στον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας κ. Σκουρλέτη, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου με την οποία ζητά από την Κυβέρνηση να στηρίξει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Γιατί καθυστερούν εγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ;
Την άσκοπη χρονοτριβή και την κωλυσιεργία που υπάρχει στην υλοποίηση προγραμμάτων εγκεκριμένης χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ ύψους 600 εκ. ευρώ για τη δημιουργία 160 χιλιάδων νέων θέσεων απασχόλησης, επισήμανε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, στη Βουλή
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποκατάσταση ζημιών λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στις υποδομές της Βιάννου 6/5/2015
Απαντώντας στη σχετική Αναφορά του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επισημαίνει πως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε από όλους τους Δήμους για τη συγκεκριμένη πρόσκληση και του αυξημένου αριθμού προτάσεων που υποβλήθηκαν, το Υπουργείο ΠΑΠΕΝ ζήτησε να δηλώσουν εγγράφως οι Δήμοι τη σειρά προτεραιότητας τια τις προτάσεις που υπέβαλαν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγχαρητήρια στο νέο προεδρείο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου 6/5/2015
Με αφορμή την εκλογή του νέου συμβουλίου στην Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου και την ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Γιώργο Πικράκη ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1289 - 1295 από 1680

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο