ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου: Ενοποίηση δεν σημαίνει μία σύνταξη 04/09/2014
Η λειτουργική και οργανωτική ενοποποίηση των συστημάτων είναι στόχος μας, βεβαίως, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει μία σύνταξη και μάλιστα του ίδιου ύψους, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Μέχρι τον Οκτώβριο τα προνοιακά και οικογενειακά επιδόματα 02/09/2014
Την χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους για τα τέλη του Σεπτέμβρη  προανήγγειλε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Κεγκέρογλου για τη θεσμοθέτηση της ρήτρας απασχόλησης 01/09/2014
Θεσμοθέτηση Ρήτρας Απασχόλησης για Ανάπτυξη με αύξηση της Απασχόλησης

Μετά από έξι χρόνια ύφεσης, η διαφαινόμενη περίοδος οικονομικής ανάκαμψης έχει μπροστά της το σημαντικότερο πρόβλημα που προκάλεσε η κρίση: Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων 2014 28/08/14
Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των Βάσεων, θέλω να  εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Από Δευτέρα 18 Αυγούστου η «θεώρηση» του βιβλιαρίου του ΟΑΕΕ για όσους οφείλουν» 13/08/2014
Παρέμβαση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου μετά από διαμαρτυρία του προέδρου της ΟΕΒΕΝΗ, κ. Χαράλαμπου Λεκάκη για τη «θεώρηση» του βιβλιαρίου των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ που οφείλουν.

Ο Υφυπουργός Εργασίας επικοινώνησε άμεσα με την διοίκηση του ΟΑΕΕ και τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο της ΗΔΙΚΑ, που έχει την ευθύνη λειτουργίας του ΑΤΛΑΣ και ζήτησε την ολοκλήρωση των διαδικασιών παροχής ασφαλιστικής ικανότητας.

Από την Δευτέρα 18 Αυγούστου και μετά αναμένεται να ενεργοποιηθεί το σύστημα ΑΤΛΑΣ, για όλους όσους εμπίπτουν στη ρύθμιση που προβλέπει την πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ (και των μηχανικών του ΕΤΑΑ), που οφείλουν από το 2011 και μετά και το ετήσιο τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 12.000 Ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου για την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων στους δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς 12/08/14
Δήλωση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, για την κάλυψη των 89.000 διαθέσιμων θέσεων στους δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς:  

Μετά από συνεργασία των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και της ΚΕΔΕ και συγκεκριμένα των κ. Σταϊκούρα, Κωνσταντινόπουλου, Κεγκέρογλου και του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη  εξασφαλίστηκαν οι απαιτούμενοι πόροι για να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις σε παιδικούς, βρεφονηπιακούς και τα προγράμματα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ που ανέρχονται σε 89.000.

Το επιπλέον ποσό είναι 40 εκατ. και προστίθεται στα 160 εκατ. που είχαν διατεθεί αρχικά από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» από την ΕΕΤΑΑ.


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1289 - 1295 από 1494

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο