ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Η Κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει για να αποφευχθεί η υπερφορολόγηση των αγροτών» 5/5/2015
Η Κυβέρνηση, μέσω της αναπληρώτριας υπουργού οικονομικών κ. Νάντιας Βαλαβάνη, δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου, για 20% τεκμαρτή δαπάνη χωρίς παραστατικά για όλους τους αγρότες, με αποτέλεσμα να υπάρξει υπερφορολόγηση των εισοδημάτων τους.

Ταυτόχρονα η Κυβέρνηση ετοιμάζεται, μέσω τροπολογίας που θα κατατεθεί μέσα στην εβδομάδα, να φορολογήσει τις αγροτικές επιδοτήσεις που ξεπερνούν τις 12.000.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλυπητήρια από το Βασίλη Κεγκέρογλου για το θάνατο του Νίκου Καρκαβίτσα 4/5/2015
Στο άκουσμα του θανάτου του Νίκου Καρκαβίτσα, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Νίκου Καρκαβίτσα, που με την πορεία του στο χώρο της Επιστήμης, αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της Πυρηνικής Ιατρικής στον τόπο μας, αφήνοντας πίσω του ένα κενό δυσαναπλήρωτο, αλλά και μια «βαριά» παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στις εκδηλώσεις μνήμης στο Μαγαρικάρι 3/5/2015
Τη μνήμη των πεσόντων στο Ολοκαύτωμα του Μαγαρικαρίου, καθώς και τον Αρχηγό της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Γεώργιο Πετρακογιώργη, τίμησαν σήμερα Κυριακή 3 Μαΐου, σε εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε.

Μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ηρώων.


Ο Βασίλης Κεγκέρογλου τίμησε τη μνήμη των πεσόντων στο Ολοκαύτωμα του Μαγαρικαρίου
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλυπητήρια από το Βασίλη Κεγκέρογλου για το θάνατο του Χρήστου Νικολάου 30/4/2015
Στο άκουσμα του θανάτου του Χρήστου Νικολάου, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του:

«Ένας εκ των κορυφαίων καθηγητών που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, με αποκορύφωμα την παρουσία του στη θέση του Πρυτάνεως, «έφυγε» από τη ζωή με τόσο αναπάντεχο τρόπο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεκατέσσερα έργα απεντάσσονται από την Κρήτη 27/04/2015
Δεκατέσσερα έργα της Κρήτης απεντάχθηκαν από το πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση. Συγκεκριμένα με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας απεντάσσονται τα παρακάτω έργα:

-Ψηφιακές Υπηρεσίες Ιεράς Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας
-Ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών για την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας
-Ψηφιοποίηση του αρχείου φακέλων ασθενών, κανονικοποίηση και διασύνδεση πρωτοκόλλου υπάρχουσας αρχειοθέτησης με το Ηλεκτρονικό Μητρώο των ασθενών στο ΠΑΓΝΗ-ΓΝ Βενιζέλειο
- Ψηφιοποίηση αρχείου και δημιουργία ηλεκτρονικού φακέλου ασθενή, για το Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου και Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο»
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαλλαγή από τη φορολόγηση αποζημιώσεων και επιδοτήσεων και τεκμαρτή δαπάνη 20% εφάπαξ για να μην αδικηθούν οι αγρότες
Η απαλλαγή από τη φορολόγηση αποζημιώσεων και επιδοτήσεων, αλλά και η εφαρμογή της πρότασης του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για 20% τεκμαρτή δαπάνη χωρίς παραστατικά για όλους τους αγρότες, ήταν μεταξύ άλλων, τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση στη Βουλή, της σχετικής Ερώτησης του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1296 - 1302 από 1680

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο