ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ο Κεγκέρογλου για το επίδομα γάμου 21/01/2014
Διευκρινίσεις για το επίδομα γάμου έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε ότι, όποιοι καλύπτονται από την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση, συνεχίζουν να δίνουν το επίδομα γάμου, ενώ, όπως τόνισε, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν καλύπτονται, γι' αυτό δεν το δίνουν.
Παράλληλα, ο υφυπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι το επίδομα γάμου που συνεχίζουν να το παίρνουν όποιοι καλύπτονται από τις συλλογικές συμβάσεις, δεν έχει καμία σχέση με το επίδομα τέκνων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Β. Κεγκέρογλου για τα οικογενειακα επιδόματα των οικογενειών που επαναπατρίστηκαν 20/01/2014
4Διάταξη στη Βουλή  για όλα  τα θέματα που αφορούν προβλήματα που εντοπίστηκαν από την εφαρμογή του θεσμού στη διαδικασία και τα κριτήρια των οικογενειακών επιδόματα προανήγγειλε ότι θα φέρει στη Βουλή ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Κεγκέρογλου μετά από ερώτηση του βουλευτή κ. Αλεξόπουλου σχετικά με την καταβολή του ενιαίου οικογενειακού επιδόματος σε πολύτεκνες και τρίτεκνους οικογένειες που επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές με το σχήμα του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος" (βίντεο)
«Το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές με το σχήμα του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star

.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δέσμευση Κεγκέρογλου προς τους μακροχρόνια άνεργους 14/01/2014
 Μακροχρόνια άνεργοι καταγγέλλουν ως εμπαιγμό τις προϋποθέσεις που μπήκαν για την παροχή επιδόματος.

Από την πλευρά τους τόσο ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου όσο και ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου δεσμεύτηκαν να επανεξετάσουν τις προϋποθέσεις ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες που το δικαιούνται.