ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Στα 35 δις Ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία από 1 εκ. 400 χιλιάδες συμπολίτες μας-Αναγκαία μια βιώσιμη ρύθμιση υφιστάμενων οφειλών
Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ανάγκη θεσμοθέτησης μιας  βιώσιμης και μόνιμης ρύθμισης υφιστάμενων ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
12ετής βιώσιμη και μόνιμη ρύθμιση μόνο για υφιστάμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές ασφαλιστικών εισφορών.
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά 12ετής βιώσιμη και μόνιμη ρύθμιση μόνο για υφιστάμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές ασφαλιστικών εισφορών.
 
Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αποζημιωθούν άμεσα οι ελαιοπαραγωγοί, οι αμπελουργοί και οι άλλοι παραγωγοί για τις ζημιές που υπέστησαν.
Με επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αποζημιωθούν άμεσα οι ελαιοπαραγωγοί, οι αμπελουργοί και οι άλλοι παραγωγοί για τις ζημιές που υπέστησαν.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πραγματικός στους φόρους, “πέτσινος” στις υποσχέσεις ο προϋπολογισμός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ *
Παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στη Βουλή,  ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να παρουσιάζονται ότι διαφωνούν σε όλα, αδιαφορώντας για τη πορεία της χώρας.
Είναι όμως ξεκάθαρο ότι συμφωνούν στη δημιουργία τεχνητής πόλωσης και διχασμού που ευνοεί τα μικροκομματικά τους συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Πέτσινος (ακάλυπτος) ο προϋπολογισμός του 2019 της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»
Στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού 2019 τοποθετήθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξελίξεις για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Το ΠΑΣΟΚ, ως εμπνευστής και δημιουργός του εμβληματικού προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»  που θεσπίστηκε στο πλαίσιο Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Φροντίδας και με δεδομένη την επιτυχή, αποτελεσματική και ολοκληρωμένη λειτουργία του, επεξεργάστηκε και κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για αναβάθμιση και ενίσχυση του προγράμματος προκειμένου να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες.
Έτσι,προχώρησε και στις  13 Νοέμβρη κατέθεσε πρόταση νόμου  με συγκεκριμένο άρθρο (28) για την αναβάθμιση του «Βοήθεια στο Σπίτι»  και την ένταξη του στους Δήμους με το σύνολο των εργαζομένων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 134 - 140 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο