ΚΕΝΤΡΙΚΗ
"Διατηρεί τον νόμο Κατρούγκαλο ο κ.Βρούτσης και αδιαφορεί για τους μικροσυνταξιούχους".
«Διατηρεί τον νόμο Κατρούγκαλο ο κ.Βρούτσης, αδιαφορεί για τους μικροσυνταξιούχους, δεν εξετάζει επαναφορά του ΕΚΑΣ και θέσπιση κατώτερου πλαφόν στις συντάξεις».                            

Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών  Υποθέσεων για την μείωση του εισοδήματος των μικροσυνταξιούχων . 

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να καλυφθούν άμεσα τα εκπαιδευτικά κενά και να λειτουργήσουν ομαλά όλα τα σχολεία του Ν.Ηρακλείου».
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να καλυφθούν άμεσα τα εκπαιδευτικά κενά και να λειτουργήσουν ομαλά όλα τα σχολεία του Ν.Ηρακλείου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:Διαβάστε περισσότερα...
 
"Καθυστερεί υπερβολικά η έκδοση συντάξεων και τα προβλήματα των μικροσυνταξιούχων είναι ιδιαίτερα έντονα".
«Καθυστερεί υπερβολικά η έκδοση συντάξεων και τα προβλήματα των μικροσυνταξιούχων είναι ιδιαίτερα έντονα μετά την μείωση των εισοδημάτων τους, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και του κατώτερου πλαφόν στη σύνταξη».

Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι καθυστερεί υπερβολικά η έκδοση συντάξεων και τα προβλήματα των μικροσυνταξιούχων είναι ιδιαίτερα έντονα μετά την μείωση των εισοδημάτων τους, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και του κατώτερου πλαφόν στη σύνταξη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εντείνεται η ανασφάλεια των εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας».
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές: Γιώργο Μουλκιώτη, Ευαγγελία Λιακούλη και Κώστα Σκανδαλίδη τονίζουν ότι εντείνεται η ανασφάλεια των εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, ύστερα από τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Εσωτερικών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να δοθούν στη Περιφέρεια Κρήτης η αρμοδιότητα και η χρηματοδότηση (25 εκ.Ευρώ) για την οδική ασφάλεια στον ΒΟΑΚ».
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείo Υποδομών και Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθούν στη Περιφέρεια Κρήτης η αρμοδιότητα και η χρηματοδότηση (25 εκ.Ευρώ) για την οδική ασφάλεια στον ΒΟΑΚ.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άμεσες ενέργειες για το Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι Λασιθίου που έκλεισε πριν καν ανοίξει».
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεσες ενέργειες για το Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι Λασιθίου που έκλεισε πριν καν ανοίξει.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 134 - 140 από 1660

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο