ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Άστραψε και βρόντηξε» ο Βασίλης Κεγκέρογλου 16/6/2015
«Άστραψε και βρόντηξε» ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος στη διάρκεια της Ολομέλειας της Βουλής για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών «Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και άλλες διατάξεις», εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου απέδωσε βαρύ χαρακτηρισμό απέδωσε , στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, στην ολομέλεια της Βουλής, πως «κάνατε την κότα» σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: «Μήνυμα προοπτικής και ελπίδας η εκλογή Γεννηματά για το ΠΑΣΟΚ» 15/06/2015

Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά το αποτέλεσμα της διαδικασίας που διεξήχθη χθες και την ανάδειξη της νέας προέδρου του κόμματος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η ανάδειξη της Φώφης Γεννηματά ως νέας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί ένα μήνυμα προοπτικής και ελπίδας για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση για τα προγράμματα «Στέγαση και Επανένταξη» και «Επισιτιστική Βοήθεια» 12/6/2015
-Με 5 μηνες καθυστέρηση συνεχίζονται τα προγράμματα της προηγούμενης κυβέρνησης «Στέγαση και Επανένταξη» και «Επισιτιστική Βοήθεια» για τους απόρους
-Με το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα τι γίνεται;
-Δεν χορηγούνται νέες κάρτες για τη μετακίνηση των ΑμεΑ το 2015

Η κυρία Φωτίου επιτέλους μετά από 5 μήνες καθυστέρησης, υπέγραψε την καταβολή των χρημάτων στους φορείς υλοποίησης του προγράμματος «Ένταξη και Επανένταξη» για 1200 άστεγους.
Και αντί να απολογηθεί για την τεράστια αυτή καθυστέρηση, προτίμησε την τακτική «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση», μιλώντας για καθυστέρηση της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η αλήθεια για το «Στέγαση και Επανένταξη»
Το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» για 1200 άστεγους δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2014 από τις Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας και το ΕΙΕΑΔ για τη στήριξη των αστέγων, με χρηματοδότηση από το Κοινωνικό Μέρισμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για την λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας
Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την οποία επισημαίνει τον κίνδυνο τον οποίο διατρέχει η λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αλλαγή σχεδιασμού για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου και δημοπράτηση ως τα τέλη του 2016»11/6/2015

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλάζει το σχεδιασμό που υπήρχε μέχρι πρότινος για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου και θέτει νέα δεδομένα για την κατασκευή του, οριοθετώντας μάλιστα τη δημοπράτηση του στα τέλη του 2016.

Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός στο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάσταση, διαπιστώθηκε η μη υποβολή προσφορών μέχρι την προθεσμία που είχε δοθεί, οπότε το Δ.Σ. της «Θέμις Κατασκευαστικής ΑΕ» αποφάσισε την κήρυξη του διαγωνισμού ως άγονου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αντιμετώπιση της απειλής του λαγοκέφαλου στην αλιεία και το θαλάσσιο περιβάλλον»
Λύση σε επίπεδο χωρών αναζητείται για την αντιμετώπιση της απειλής του λαγοκέφαλου στην αλιεία και το θαλάσσιο περιβάλλον, προκειμένου να παρθούν μέτρα για την περαιτέρω εξάπλωση του στη Μεσόγειο, σύμφωνα με απάντηση σε Ερώτηση του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1331 - 1337 από 1746

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο