ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Εκδηλώσεις μνήμης στο Ηράκλειο για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου 25/5/2015

Εκδηλώσεις μνήμης πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, στις οποίες μετείχε και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση στις συκοφαντικές δηλώσεις της Θεανώ Φωτίου
Μετά τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντά στα όσα συκοφαντικά ανέφερε η κ. Θεανώ Φωτίου:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα προγράμματα για την αντιμετώπιση της φτώχειας θα παραταθούν τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο
«Τα προγράμματα για την αντιμετώπιση της φτώχειας θα παραταθούν τουλάχιστον μέχρι  το Σεπτέμβριο». Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, απαντώντας σε Ερώτηση του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» είπε ο Κεγκέρογλου που ζητά άμεσα, την ανάκτηση του 1.2 δις ευρώ που χαρίστηκαν σε επιχειρηματίες
Τονίζοντας πως τα «πολλά λόγια είναι φτώχεια» ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου κάλεσε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν προτίθεται να ενεργήσει άμεσα στην κατεύθυνση της ανάκτησης του 1.2 δις ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα του Βασίλη Κεγκέρογλου για τη επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης
Με αφορμή τον εορτασμό της 74ης επετείου από τη Μάχη της Κρήτης, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ , Βασίλης Κεγκέρογλου απέστειλε το παρακάτω μήνυμα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Το λαγοκέφαλο απειλεί την αλιεία και το θαλάσσιο περιβάλλον»19/5/2015

Τις επιπτώσεις που καταγράφονται στην αλιεία και το θαλάσσιο περιβάλλον της Κρήτης επισημαίνει με Ερώτηση του ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου στην Ερώτηση του προς τον Υπουργό
Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη αναφέρει χαρακτηριστικά πως η εξάπλωση του λαγοκέφαλου είναι συνεχής και οι οικολογικές και οικονομικές επιπτώσεις διαρκώς αυξάνουν, με συνέπεια να είναι ανάγκη η παρακολούθηση του φαινομένου να ενταθεί και να υπάρξει αντιμετώπιση του προβλήματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1345 - 1351 από 1746

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο