ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Απάντηση σε επίκαιρη για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη ανέργων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος 11/04/2014
Απάντηση του Υφυπουργού Εργασίας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στην επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνη σχετικά με την ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη των ανέργων στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος
.
 
Χορήγηση Δελτίου Μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία 11/04/2014
Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  κ. Βασίλης Κεγκέ¬ρογλου, και οι εκπρόσωποι των συγκοινωνιακών φορέων της χώρας, ΟΑΣΑ, ΟΑΣΘ, Αστικά, Υπεραστικά, συνυπέγραψαν τις συμβάσεις για τη μετακίνηση των Ατόμων με αναπηρία  για  το 2014.
Η διανομή των δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ  για το 2014, θα γίνει άμεσα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει η κάθε Περιφερειακή Ενότητα.
Μέχρι την παραλαβή των νέων δελτίων, θα ισχύουν τα δελτία του προηγούμενου έτους.
Για την Περιφέρεια Αττικής η διανομή δελτίων δωρεάν μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του ΟΑΣΑ, θα ξεκινήσει την Τρίτη 15 Απριλίου και οι δικαιούχοι θα τα παραλαμβάνουν από τις Διευθύνσεις Πρόνοιας της Περιφέρειας και από τα ΚΕΠ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταγγελία Κεγκέρογλου για τη Χρυσή Αυγή (βίντεο) 11/04/2014
Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, χαρακτηρίζοντάς την «αποτύπωση του φαρισαϊσμού» και καταγγέλλοντάς την ότι, ενώ επιτίθεται στους «Γιατρούς του Κόσμου» στο Πέραμα, παράλληλα, βουλευτής-επιχειρηματίας του κόμματός της κάνει «μπίζνες» με την οργάνωση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία του Υφ. Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου στις Βρυξέλλες για το πρόγραμμα "Εγγύηση για την Νεολαία" 09/04/2014
Συνέδριο το οποίο εξέτασε την πρόοδο εφαρμογής του προγράμματος «Εγγύηση για τη Νεολαία» πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες . Την  έναρξη των εργασιών του συνεδρίου χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ενώ την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Διετής εκστρατεία για υγιείς και ασφαλείς χώρους εργασίας- Διαχείριση του άγχους»07/04/2014
Oμιλία του υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου,  στις Βρυξέλλες, στην εκ¬δήλωση με θέμα  τη  «Διαχείριση του άγχους και των ψυχο¬κοινωνικών κινδύνων στην εργασία».Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Κεγκέρογλου με εκπροσωπους των αξιωματικων αστυνομικών 06/04/2014
Συνάντηση με μεγάλη ατζέντα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και εκπροσώπους της Ένωσης Αξιωματικων Αστυνομικών.Η συνάντηση αυτή έγινε ενόψει της επικείμενης αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι εκπρόσωποι του Σώματος αναφέρθηκαν στα παρακάτω ζητήματα και αιτήθηκαν συγκεκριμένα:


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1345 - 1351 από 1494

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο