ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Mήνυμα Βασίλη Κεγκέρογλου για τις πανελλήνιες εξετάσεις 18/5/2015

Με αφορμή τη σημερινή έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Οι πανελλήνιες εξετάσεις, είναι μόνο μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας, προκειμένου να κατακτήσετε τη γνώση, κάνοντας ταυτόχρονα πράξη, τους στόχους και τα όνειρα σας

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Η κυβέρνηση σήμερα, συνεχίζει να πατάει σε δύο βάρκες» 15/5/2015
«Ο πρωθυπουργός να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς για να επέλθει Κοινή Συνεννόηση»

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πατάει σε δύο βάρκες Και στα λόγια και στις πράξεις. Είναι εγκλωβισμένη στις προεκλογικές δεσμεύσεις και σε ένα σημαντικό κομμάτι κομματικό στο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη πλευρά βλέπει – ή τουλάχιστον κάποια στελέχη της- την πραγματικότητα αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει», επισήμανε με δηλώσεις του ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου στη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας εξέφρασε την άποψη του για την πολιτική και τη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως από την αρχή έγιναν λάθη.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ερώτηση Κεγκέρογλου για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου 14/05/2015
Τι πρόκειται να γίνει με την κατασκευή του νέου δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, διερωτάται σε ερώτηση του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου καταρχήν επισημαίνει πως η ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, αποτελεί ένα έργο που έχει «βαλτώσει», αφού- εδώ και πολλά χρόνια- έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα η έναρξη κατασκευής του.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Η κυβέρνηση τελικά εισάγει δυστυχώς την φορολόγηση των επιδοτήσεων για πρώτη φορά» 13/5/2015
Σε ακόμη μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση των αγροτών προχωράει η κυβέρνηση, μέσα από την προώθηση και εφαρμογή νέων νομοθετικών Πράξεων Περιεχομένου, οδηγώντας τους σε οικονομική ασφυξία.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου  κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στη σημερινή τοποθέτηση του στη Βουλή, τόνισε πως για πρώτη φορά εισάγεται η φορολόγηση των αγροτικών ενισχύσεων στη χώρα μας.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Σε κίνδυνο οι ελαιώνες και τα αμπέλια από το βακτήριο Xylella fastidiosa 13/5/2015
Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε Ερώτηση στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, για το παθογόνο βακτήριο της Xylella fastidiosa που απειλεί ελαιώνες και αμπέλια.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό να λάβει μέτρα έτσι ώστε να προστατευθούν οι αγρότες και οι καλλιέργειες τους από το φυτοπαθογόνο βακτήριο Xylella fastidiosa καθώς και να διασφαλιστεί πως το πολλαπλασιαστικό υλικό που εισάγεται στην χώρα  είναι απόλυτα ασφαλές, με δεδομένο ότι οι έλεγχοι που γίνονται μέχρι σήμερα είναι ελλιπείς.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για την Συλλογική Σύμβαση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και για τη στήριξη των συλλογικών διαπραγματεύσεων
Ερώτηση κατέθεσε στον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας κ. Σκουρλέτη, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου με την οποία ζητά από την Κυβέρνηση να στηρίξει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1352 - 1358 από 1746

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο