ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Αποκατάσταση ζημιών λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στις υποδομές της Βιάννου 6/5/2015
Απαντώντας στη σχετική Αναφορά του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επισημαίνει πως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε από όλους τους Δήμους για τη συγκεκριμένη πρόσκληση και του αυξημένου αριθμού προτάσεων που υποβλήθηκαν, το Υπουργείο ΠΑΠΕΝ ζήτησε να δηλώσουν εγγράφως οι Δήμοι τη σειρά προτεραιότητας τια τις προτάσεις που υπέβαλαν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγχαρητήρια στο νέο προεδρείο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου 6/5/2015
Με αφορμή την εκλογή του νέου συμβουλίου στην Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου και την ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Γιώργο Πικράκη ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπαναχώρησε ο Υπουργός μετά τις πιέσεις Κεγκέρογλου 5/5/2015
Μετά από άμεση παρέμβαση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου, αποκαθίσταται μια μεγάλη αδικία σε βάρος τουλάχιστον 1400 παιδιών με αναπηρία.

Ο κ. Κεγκέρογλου στη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών: "Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις", αναφέρθηκε στο γεγονός πως παιδιά με αναπηρία που στηρίζονται σε ΜΚΟ, τίθενται εκτός προγράμματος, μένοντας χωρίς ουσιαστική στήριξη και φροντίδα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Η Κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει για να αποφευχθεί η υπερφορολόγηση των αγροτών» 5/5/2015
Η Κυβέρνηση, μέσω της αναπληρώτριας υπουργού οικονομικών κ. Νάντιας Βαλαβάνη, δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου, για 20% τεκμαρτή δαπάνη χωρίς παραστατικά για όλους τους αγρότες, με αποτέλεσμα να υπάρξει υπερφορολόγηση των εισοδημάτων τους.

Ταυτόχρονα η Κυβέρνηση ετοιμάζεται, μέσω τροπολογίας που θα κατατεθεί μέσα στην εβδομάδα, να φορολογήσει τις αγροτικές επιδοτήσεις που ξεπερνούν τις 12.000.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλυπητήρια από το Βασίλη Κεγκέρογλου για το θάνατο του Νίκου Καρκαβίτσα 4/5/2015
Στο άκουσμα του θανάτου του Νίκου Καρκαβίτσα, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Νίκου Καρκαβίτσα, που με την πορεία του στο χώρο της Επιστήμης, αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της Πυρηνικής Ιατρικής στον τόπο μας, αφήνοντας πίσω του ένα κενό δυσαναπλήρωτο, αλλά και μια «βαριά» παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στις εκδηλώσεις μνήμης στο Μαγαρικάρι 3/5/2015
Τη μνήμη των πεσόντων στο Ολοκαύτωμα του Μαγαρικαρίου, καθώς και τον Αρχηγό της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Γεώργιο Πετρακογιώργη, τίμησαν σήμερα Κυριακή 3 Μαΐου, σε εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε.

Μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ηρώων.


Ο Βασίλης Κεγκέρογλου τίμησε τη μνήμη των πεσόντων στο Ολοκαύτωμα του Μαγαρικαρίου
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1359 - 1365 από 1746

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο