ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Σχέδιο εξυγίανσης των Προνοιακών Ιδρυμάτων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα 07/05/2014
 Λύση από το Υπουργείο Εργασίας για τα υπερχρεωμένα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου  μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που περιθάλπουν ηλικιωμένα άτομα και άτομα με αναπηρία
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας 07/05/2014
Η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης του ΠΑ.ΣΟ.Κ και η ΕΛΙΑ - Δημοκρατική Παράταξη, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην εκδήλωση με θέμα: «Το Νέο Αναπτυξιακό Μοντέλο της Χώρας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και ώρα 6:00μ.μ. στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία του Βασίλη Κεγκέρογλου για το άγχος στην εργασία 06/05/2014
Ομιλία του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στην εκδήλωση με θέμα την «Διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων στην εργασία»


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στις εκδηλώσεις μνήμης στο Μαγαρικάρι 05/05/2014
Την Κυριακή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες του ολοκαυτώματος Μαγαρικαρίου, από τα στρατεύματα Κατοχής το Μάη του 1944, καθώς και για τον Αρχηγό της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Γεωργίου Πετρακογιώργη.

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης το παρόν έδωσε η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Δεικτάκης Γιώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκης Ευριπίδης, εκπρόσωπος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή κ. Εμμ. Κεφαλογιάννη, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, μέλη του Δ.Σ. Φαιστού, Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στις εκδηλώσεις για τον Πετρακογιώργη 04/05/2014
 Εκδήλωση μνήμης για τον Αρχηγό της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Γεωργίου Πετρακογιώργη και τους πεσόντες του τοπικού ολοκαυτώματος, από τα στρατεύματα Κατοχής το Μάη του 1944, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαγαρικάρι.

Προηγήθηκε Ιερά Ακολουθία στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου και Αγίου Κωνσταντίνου, όπου και προσέλευσαν αρκετοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων και ο υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

kegk
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στήριγμα των χωριών της ενδοχώρας οι εθελοντές γιατροί- Κοντά τους και ο Κεγκέρογλου 02/05/2014

Κοντά στην Ιατρική ομάδα Εθελοντών της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων (Π.Ε.Κ.Σ) στα πλαίσια του Ιατροκοινωνικού προγράμματος της, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καππαδοκών – Μικρασιατών Κρήτης, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

kegeroglou_damania_1


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1366 - 1372 από 1528

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο