ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Επαναχορήγηση της σύνταξης στους ανασφάλιστους υπερήλικες και ομογενείς 17/4/2015

Τη δέσμευση ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επεξεργάζονται σχέδιο νομοθετικής ρύθμισης, προκειμένου να υλοποιηθεί η επαναχορήγηση της σύνταξης ΟΓΑ στους ανασφάλιστους υπερήλικες και ομογενείς, έλαβε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταγγελία για τις χρηματοδοτήσεις για τους ελαιοκομικούς φορείς17/4/2015
Ο Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, καταγγέλλει με ερώτηση του προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, την παρέμβαση εξωθεσμικών κύκλων, προκειμένου να μειωθούν οι χρηματοδοτήσεις για τους ελαιοκομικούς φορείς της Κρήτης και να μεταφερθούν σε άλλες περιοχές.
Το πρόγραμμα αφορά τη βελτίωση της ποιότητας του ελαιολάδου, την μείωση του κόστους παραγωγής και την περιβαλλοντική διαχείριση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για να αποζημιωθούν οι αμπελουργοί του Ηρακλείου που επλήγησαν από την κακοκαιρία 16/4/2015
Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, με επιστολή του στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Βασίλη Έξαρχο, ζητά να προωθηθούν οι διαδικασίες αποζημίωσης στους αμπελουργούς του Ηρακλείου, που επλήγησαν από το κύμα κακοκαιρίας στις αρχές Απρίλη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλυπητήρια από το Βασίλη Κεγκέρογλου για το θάνατο του Γιάννη Κλωνιζάκη 15/04/2015
Στο άκουσμα του θανάτου του Γιάννη Κλωνιζάκη, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του:

«Ο Γιάννης Κλωνιζάκης, μια σημαντική προσωπικότητα, από όποια θέση και αν βρέθηκε, υπηρετούσε πάντοτε το Κοινό συμφέρον, με ήθος και συνέπεια.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση στην Τ.Ο. Μασταμπά με ομιλητή το Βασίλη Κεγκέρογλου 3/4/2015
Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου που έχει ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα, ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στα μέσα Μαΐου, πραγματοποιείται σήμερα νέα συνάντηση, στην Τοπική Οργάνωση Μασταμπά.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
 
Πρόταση «ανάσα» Κεγκέρογλου για τη φορολόγηση των αγροτών με τεκμαρτό ποσοστό εξόδων 2/4/2015
Πρόταση η οποία θα δώσει πραγματική λύση για φέτος, στο πρόβλημα των αγροτών που καλούνται να ανταποκριθούν στο σύστημα εσόδων-εξόδων που εφαρμόζεται για πρώτη φορά, κατέθεσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου πρότεινε συγκεκριμένα, στη διάρκεια της συζήτησης σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης να γίνει αποδεκτό για φέτος το τεκμαρτό ποσοστό εξόδων, ύψους 20% για όλους τους αγρότες, χωρίς παραστατικά.

«Η πρόταση μου για φέτος, πρώτη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας δε δόθηκε στους αγρότες η ενημέρωση έτσι ώστε να μαζέψουν τα απαραίτητα στοιχεία των δαπανών και που δεν τους δίνεται ακόμη και σήμερα η δυνατότητα για να μπορούν να ασφαλίζουν και συνεπώς να δικαιολογούν τα έξοδα που κάνουν για μετανάστες εργαζόμενους, είναι να θεωρεί 20% ως τεκμαρτή δαπάνη χωρίς παραστατικά. Αυτή είναι η λύση που προτείνουμε για τους αγρότες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου.


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1373 - 1379 από 1746

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο