ΚΕΝΤΡΙΚΗ
"Πρόβλημα με τις τουριστικές σχολές της Κρήτης που κλείνουν" - Επιστολή Κεγκέρογλου σε Κεφαλογιάννη 27/02/2014
 Επιστολή με την οποία εξηγεί τους κινδύνους οι οποίοι εγκυμονούν για την ανάπτυξη και τον τουρισμό της Κρήτης από το κλείσιμο ή τη μεταφορά του σχολών, απέστειλλε ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στις Βρυξέλλες ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου 27/02/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, θα παραβρεθεί στο Συνέδριο με θέμα «Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο σε περιόδους Οικονομικής Κρίσης και Πολιτικών Λιτότητας», που διοργανώνεται από το Διεθνές Γραφείο Εργασίας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σήμερα και αύριο, στις Βρυξέλλες.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στα εγκαίνια της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Ηράκλειο ο Υφ. Εργασίας κ. Κεγκέρογλου 25/02/2014
Στα εγκαίνια της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Ηράκλειο, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επανεξέταση των κριτηρίων για τη χορήγηση των προνοιακών συντάξεων του ΟΓΑ σε ανασφάλιστους υπερήλικες(βίντεο) 24/02/2014
 Την ανάγκη επανεξέτασης των κριτηρίων για τη χορήγηση των προνοιακών συντάξεων του ΟΓΑ σε ανασφάλιστους υπερήλικες, τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων που κατέθεσαν οι κ.κ. Στρατούλης από το ΣΥΡΙΖΑ, Δριβελέγκας από το ΠΑΣΟΚ και Μαρκογιαννάκης από την Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλυπητήριο μήνυμα Κεγκέρογλου για το θάνατο του Κώστα Λαμπρινού 21/02/2014
Ο  Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο άκουσμα της είδησης για το χαμό του αντιπεριφερειαρχη Κώστα Λαμπρινού, δήλωσε τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους άνεργους και επιβεβαίωση για το εφάπαξ 20/02/2014
O υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, υποστήριξε στη Βουλή το περιεχόμενο της τροπολογίας που παρατείνει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ που δεν έχουν τις προϋποθέσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1380 - 1386 από 1506

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο