ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Στρατηγικά τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ» 27/03/2015
Τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ είναι στρατηγικής σημασίας, με συνέπειες για τη χώρα, επισήμανε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου .
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίκαιρη Ερώτηση για την ενδοσχολική βία 27/03/2015
Επίκαιρη Ερώτηση στον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κατέθεσε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, στην οποία υπογράφει και ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου με την οποία προχωρούν σε σειρά προτάσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της ενδοσχολικής Βίας
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου Ηρακλείου που καθυστερούν 26/03/2015
Ερώτηση στον Υπουργό Οικονομίας, Ναυτιλίας και Υποδομών κ. Γιώργο Σταθάκη, κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου με την οποία επισημαίνει την καθυστέρηση των έργων αναβάθμισης του αεροδρομίου Ηρακλείου ενόψει και της τουριστικής περιόδου.    
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το «καρφί» του Κεγκέρογλου στο Βαρουφάκη
Στο στόχαστρο του Βασίλη Κεγκέρογλου μπήκε ο  Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, με τον Ηρακλειώτη Βουλευτή να αφήνει σαφείς αιχμές για τον τρόπο που… αναζητά τα επίσημα έγγραφα και τα πρακτικά της Βουλής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αυξάνεται το πλαφόν για τους εγκλωβισμένους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ, που βρίσκονται στο προσυνταξιοδοτικό διάστημα» 19/03/2015

Τροπολογία-ανάσα για χιλιάδες ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην υποχρέωση καταβολής των εισφορών του, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ενταχθούν σε προσυνταξιοδοτική ρύθμιση, φέρνει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά από παρέμβαση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου στην διάρκεια της συζήτησης της υπ. Αρ. 6/10-3-2015 Επίκαιρης Ερώτησης του στη Βουλή επισήμανε πως ο ΟΑΕΕ έχει πολύ μεγάλο ποσοστό ασφαλισμένων που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην υποχρέωση καταβολής των εισφορών.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Τοποθέτηση Κεγκέρογλου στην σημερινή συζήτηση του ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση 18/03/2015
Τοποθέτηση Βασίλη Κεγκέρογλου, Βουλευτή Ηρακλείου και υπεύθυνου τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την οργάνωση της Κυβέρνησης και των Κυβερνητικών οργάνων και λοιπές διατάξεις»
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1387 - 1393 από 1746

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο