ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Ενστάσεις από τους πολύτεκνους για τα κριτήρια ένταξης στο νέο Πρόγραμμα διανομής τροφίμων»
Με Αναφορά του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι, προκειμένου να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα, με βάση τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, των δικαιούχων δωρεάν διανομής τροφίμων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να αρθεί η αδικία για τα οδοιπορικά των νεφροπαθών που μετακινήθηκαν με ιδιωτικό όχημα από το Μάιο έως το Νοέμβριο του 2012»
Με Επιστολή του προς τους Υπουργούς Υγείας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να αρθεί η αδικία για τα οδοιπορικά των νεφροπαθών που μετακινήθηκαν με ιδιωτικό όχημα από το Μάιο έως το Νοέμβριο του 2012.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ρευστότητα στον αγροτικό τομέα με το Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας. Μέχρι τώρα εκδόθηκαν 3058 τελικές εγκρίσεις για σχέδια βελτίωσης και 368 εγκρίσεις(
Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η Ερώτηση που κατέθεσε ο  Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης & Τροφίμων, με την οποία ζήτησε λύση στο θέμα των πιστώσεων και εγγυήσεων για την υλοποίηση εγκεκριμένων προγραμμάτων στον αγροτικό τομέα
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Χιλιάδες ασθενείς περιμένουν ακόμη να περάσουν από την εξέταση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής»
Με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Υγείας και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ασθενείς, οι οποίοι περιμένουν ακόμη να περάσουν από την εξέταση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Ερώτησης είναι το παρακάτω:
                                                                                                                                                                                

«Κύριοι Υπουργοί,

Πρωτοφανείς είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, αλλά και ασθενείς με προβλήματα υγείας ( κυρίως νευρολογικής, ψυχιατρικής και καρδιολογικής φύσεως), καθώς – σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου- περιμένουν εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, προκειμένου να περάσουν από την εξέταση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής για να συνεχίσουν να λαμβάνουν το απαραίτητο επίδομα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Πρόβλημα με τη σίτιση για τους κρατούμενους στις φυλακές Ν. Αλικαρνασσού»
Με Επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά λύση στο πρόβλημα με τη σίτιση για τους κρατούμενους στις φυλακές Ν. Αλικαρνασσού. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Επιστολής είναι το παρακάτω:
                                                                                                                                                                               
«Κύριε Υπουργέ,

    Σοβαρό πρόβλημα με τη σίτιση αντιμετωπίζει το σωφρονιστικό Κατάστημα Ν. Αλικαρνασσού, έχοντας οδηγήσει σε οριακό σημείο την – έτσι κι αλλιώς – προβληματική κατάσταση στις συγκεκριμένες Φυλακές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ έτους 2012».
Παράταση ως τις 30 Απριλίου 2013 δόθηκε από τον ΕΛΓΑ για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του Οργανισμού, που αφορούν το έτος 2012.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1394 - 1400 από 1412

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο