ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Στήριξη του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων».
Mε ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων, προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά στήριξη του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναφορά η επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Διοικητικού & Τεχνικού προσωπικού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης προς τον Διοικητή ΕΦΚΑ.
Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, κατέθεσε αναφορά στους αρμόδιους Υπουργούς, την επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Διοικητικού & Τεχνικού προσωπικού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης προς τον Διοικητή ΕΦΚΑ κ. Σέγκο.

Αναλυτικά το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δέσμευση Σπίρτζη στον Κεγκέρογλου για την επικίνδυνη στενωπό στον Αποσελέμη».
Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την επικίνδυνη στενωπό στον Αποσελέμη, στο τμήμα Γούβες - Χερσόνησος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπερφορολόγηση για τους πολλούς, διευθετήσεις για τους λίγους *
Ο κ. Τσίπρας, με τα λόγια, φτιάχνει ανώγεια και κατώγεια, αλλά στην πράξη κατεδαφίζει τους κόπους των απλών ανθρώπων, απογοητεύει τους νέους και καταστρέφει τα όνειρα όλων των δημιουργικών συμπολιτών μας.
Στα λόγια  είναι με τους πολλούς, αλλά στην πράξη και με τα έργα του στηρίζει τους λίγους.

Αύξησε τους φόρους και τις επιβαρύνσεις για την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών και τους μείωσε μόνο για τους ισχυρούς, με επιπλέον χαριστικές ρυθμίσεις και διευθετήσεις για λίγους, όπως αποδεικνύεται από τα παρακάτω στοιχεία:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να λειτουργήσουν τμήματα Μετεκπαίδευσης μισθωτών τουριστικών επαγγελμάτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Με ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Τουρισμού και Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να λειτουργήσουν τμήματα Μετεκπαίδευσης μισθωτών τουριστικών επαγγελμάτων στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να δοθεί ικανοποιητική παράταση στις διαδικασίες κτηματογράφησης.
Με ερώτηση του, προς τo Υπουργείo Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθεί ικανοποιητική παράταση στις διαδικασίες κτηματογράφησης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 21 από 1487

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο