ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Δήλωση Β. Κεγκέρογλου για φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.
Με αφορμή την έναρξη των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αξιοποιηθεί το στρατόπεδο Μπετεινάκη.
Με ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Υποδομών &  Μεταφορών, Οικονομικών και Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να  αξιοποιηθεί το στρατόπεδο Μπετεινάκη.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση 7 Ιουνίου στο Ηράκλειο του Κινήματος Αλλαγής
 
Εκδηλώσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Κρήτη (Ιούνιος)
Στο πλαίσιο των πολιτικών εκδηλώσεων του Κινήματος Αλλαγής, οργανώνονται τέσσερεις εκδηλώσεις στην Κρήτη, στις οποίες  καλούνται να συμμετέχουν εκτός από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής, όλοι οι πολίτες που αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.

Συγκεκριμένα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση Γραμματέα Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Β.Ο.Α.Κ.
Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στις παλινωδίες της Κυβέρνησης σχετικά με την κατασκευή του ΒΟΑΚ, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στην στελέχωση και λειτουργία του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Κρήτης
Με ερώτηση του, προς το Υπουργείο Υγείας, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αντιμετωπιστούν άμεσα τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στην στελέχωση και λειτουργία του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Κρήτης

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 21 από 1249

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο