ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Τα διδάγματα της Μικρασιατικής καταστροφής *
Αυτές τις μέρες, συμπληρώνονται ενενήντα έξι χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, τη μεγαλύτερη καταστροφή που υπέστη το έθνος μας στην ιστορία του.

Η μνήμη της γενοκτονίας των Μικρασιατών Ελλήνων, ενός εγκλήματος που παραβιάζει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και ως τέτοιο πλήττει ολόκληρη την ανθρωπότητα, παραμένει ζωντανή και διδάσκει.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε επιτέλους θα καταβληθεί στην Κρήτη, το υπόλοιπο 30% της αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές του 2017;
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση καταβολή του υπόλοιπου 30% για τις ζημιές της προηγούμενης χρονιάς στην  Κρήτη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Χανιά, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:
«Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Χανιά ήταν αναμενόμενο ότι θα διαρκέσει λίγες ώρες, αφού όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αφορούσε τον έλεγχο υλοποίησης των εξαγγελιών του στο Περιφερειακό Συνέδριό, οι οποίες παραμένουν ακόμη εξαγγελίες. 
Κανένα έργο στην Κρήτη δεν έχει δημοπρατηθεί ούτε ξεκινήσει  από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ότι υλοποιείται ακόμα και σήμερα αφορά προγραμματισμό και χρηματοδότηση από προηγούμενες Κυβερνήσεις.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μείωση της φορολογίας και νέες θέσεις εργασίας».
Με ερώτηση  του προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εργασίας, Κοιν. Ασφ. και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά μείωση της φορολογίας και νέες θέσεις εργασίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο 20ο Παγκόσμιο «Γαβούστημα» Καππαδοκών στην Θεσσαλονίκη εκπροσωπώντας την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασίλης Κεγκέρογλου συμμετείχε στο 20ο Παγκόσμιο «Γαβούστημα» Καππαδοκών στην Θεσσαλονίκη και εκπροσώπησε την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Nα απεγκλωβιστούν χιλιάδες υπό συνταξιοδότηση συμπολίτες μας, ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ, οι οποίοι σήμερα είναι χωρίς εισόδημα και χωρίς σύνταξη».
Με ερώτηση  τους προς τo Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τον Γιάννη Κουτσούκο  ζητούν να απεγκλωβιστούν χιλιάδες  υπό συνταξιοδότηση συμπολίτες μας, ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ, οι οποίοι σήμερα είναι χωρίς εισόδημα και χωρίς σύνταξη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 21 από 1317

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο