ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Λειτουργία Κέντρου Υγείας αστικού τύπου στα Χανιά
Με ερώτηση προς τo Υπουργείο Υγείας , ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με την Βουλευτή, κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, ζητούν την λειτουργία Κέντρου Υγείας αστικού τύπου στα Χανιά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αρνείται την έκδοση των εγκύκλιων για τα ισχύοντα με τις περικοπές συντάξεων και εισφορών υπερ ΕΦΚΑ λόγω αγροτικής δραστηριότητας ή επιδότησης, ο Υφυπ. Εργασίας
Σήμερα, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Εργασίας,  ο Βουλευτής ζήτησε μετ’ επιτάσεως  να εκδοθούν δύο (2) εγκύκλιοι , στις οποίες θα αποτυπώνονται γραπτώς οι δηλώσεις του Υφυπουργού,  οι οποίες αλλάζουν διαρκώς, σχετικά με την περικοπή της σύνταξης λόγω αγροτικής δραστηριότητας ή επιδότησης.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Πότε θα εκδοθεί η ΚΥΑ για την παραχώρηση χρήσης των αιγιαλών;»
Με ερώτηση προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παραχώρηση χρήσης των αιγιαλών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιτέλους τι θα γίνει με τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος και τις καθυστερήσεις στη διασύνδεση των νησιών;
Με ερώτηση προς το Υπουργείο  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να απαλλαχθούν οι καταναλωτές από το υπερβολικό κόστος των Υπηρεσιών Κοινής ωφέλειας καθώς και να αποκλιμακωθούν οι χρεώσεις ΑΔΜΗΕ- ΔΕΔΔΗΕ και ΕΤΜΕΑΡ. Επιπλέον, ζητά να αρθούν τα εμπόδια και να αντιμετωπιστούν οι καθυστερήσεις στις διαδικασίες και τα έργα διασύνδεσης των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε επιτέλους θα κατατεθεί το νέο νομοσχέδιο αυθαιρέτων;
Με ερώτηση προς το Υπουργείο  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να ενημερωθεί πότε θα κατατεθεί το νέο νομοσχέδιο αυθαιρέτων το οποίο έχει αλλεπάλληλα εξαγγελθεί και αν συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτό οι απαιτούμενες ελαφρύνσεις και μειώσεις σε σχέση με την τακτοποίηση, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα μιας πιο ευέλικτης αποπληρωμής από τους πολίτες.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άμεση κατάργηση του άδικου και αντιαναπτυξιακού φόρου στο κρασί και μέτρα στήριξης των οινοποιείων»
Με ερώτηση προς τo Υπουργείo Οικονομικών,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τον Βουλευτή, κ. Μιχάλη Τζελέπη ζητούν την άμεση κατάργηση του άδικου και αντιαναπτυξιακού φόρου στο κρασί καθώς και μέτρα στήριξης των οινοποιείων.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:       
 


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 21 από 1029

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο