ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Από τα σύκα μέχρι τα σταφύλια
Η Κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει ότι τον Ιούλιο του 2017 η Ελλάδα επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν τον Ιούλιο του2014.

Δεν έχουμε όμως μόνο 3 χρόνια χαμένα, είναι πολύ περισσότερα.        
 
Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, φόρτωσαν τη Χώρα με το 3ο αχρείαστο μνημόνιο, 100 δις. δάνειο παρέδωσαν τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και επέβαλλαν  12,5 δις. μέτρα με υπερφορολόγηση πολιτών, επιχειρήσεων  και οικογενειών, αλλά πρόσφατα και νέα μέτρα 5 δις. με μείωση του αφορολόγητου και περικοπές  σε συντάξεις και μισθούς που θα εξελίσσονται μέχρι το 2020.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δίκαιη εξέταση ενστάσεων & αύξηση χρηματοδότησης μέτρου “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών”. Kανένας νέος εκτός, που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αγροτική παραγωγή
Mε επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την δίκαιη εξέταση των ενστάσεων καθώς και την αύξηση της χρηματοδότησης του μέτρου «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για να μην μείνει εκτός, κανένας νέος που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αγροτική παραγωγή.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αδράνεια του Υπουργείου Υγείας παρά τις προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».
Mε ερώτηση τους προς το Υπουργείο Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους βουλευτές κ.κ Λεωνίδα Γρηγοράκο, Ιλχάν Αχμέτ, Κώστα Μπαργιώτα και Εύη Χριστοφιλοπούλου επισημαίνουν την αδράνεια του Υπουργείου Υγείας παρά τις προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την έξαρση της ιλαράς στην Ευρώπη.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μέτρα στήριξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους».
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Οικονομικών και Τουρισμού, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά μέτρα στήριξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επανένταξη οφειλετών του Δημοσίου στη ρύθμιση των 100 δόσεων».
Mε ερώτηση τους προς τo Υπουργείo Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους βουλευτές κ.κ   Γ. Κουτσούκο, Γ.Μανιάτη και Γ. Αρβανιτίδη ζητούν ευνοϊκή ρύθμιση επανένταξης των οφειλετών του Δημοσίου που απεντάχθηκαν από τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων, μη δυνάμενοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να αποκατασταθεί άμεσα η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυθήρων-Αντικυθήρων με Πειραιά- Γύθειο - Καλαμάτα – Καστέλι Κρήτης».
Mε ερώτηση προς τo Υπουργείo Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αποκατασταθεί άμεσα η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυθήρων-Αντικυθήρων με Πειραιά- Γύθειο - Καλαμάτα – Καστέλι Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 21 από 1106

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο