ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Θερμά συλληπητήρια για τον χαμό του Στυλιανού Αλεξίου από τον Βασίλη Κεγκέρογλου 13/11/2013
Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ακαδημαϊκού καθηγητή Στυλιανού Αλεξίου εξέφρασε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην οικογένεια του εκλιπόντος:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τοποθέτηση του Β. Κεγκέρογλου στη Βουλή στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του Συριζα
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Β. Κεγκέρογλου στην ειδική σύνοδο των Υπουργών Εργασίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Παρίσι 12/11/2013
Το πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία» είναι αναγκαίο σε αυτή τη φάση για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, όμως δεν αρκεί. Χρειάζεται ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο από την Ε.Ε. που να περιλαμβάνει και άλλες ηλικιακές ομάδες», είπε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου που βρίσκεται στο Παρίσι μετέχοντας στην ειδική σύνοδο των Υπουργών Εργασίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τοποθέτηση του Β. Κεγκέρογλου κατα τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ 09/11/13 (vid)
Σε τοποθέτησή του στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισήμανε τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ανακούφιση και την ενίσχυση της κοινωνίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκρίθηκαν 28 εκατ. ευρώ επιπλέον για το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημιώσεις 07/11/2013
Όπως ενημερώθηκε ο Υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου από τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαγκαλιδη και τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Οφίδη, εγκρίθηκαν 28 εκατ. ευρώ επιπλέον για το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημίωσης, προκειμένου να εξοφληθούν οι υπόλοιποι δικαιούχοι του προγράμματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου στη Βουλή για την ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του κράτους πρόνοιας 01/11/2013
Ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, σε παρέμβαση του σήμερα στη Βουλή αναφέρθηκε στην ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του κράτους πρόνοιας, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στους αδύναμους, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις προκειμένου να προστατευτούν  οι πραγματικοί δικαιούχοι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1422 - 1428 από 1507

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο