ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Για μια δίκαιη βιώσιμη και με κοινωνικο πρόσωπο Ευρώπη 11/10/2013
Εμείς, οι Υπουργοί Οικονομίας, Οικονομικών, Προϋπολογισμού, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών βρεθήκαμε για να συζητήσουμε την κοινωνικοοικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και για να τονίσουμε ότι η οικονομική ανάκαμψη και η κοινωνική πρόοδος είναι δύο όψεις του αυτού νομίσματος που μπορούν να επιτευχθούν μόνο στην περίπτωση που οδεύουν πλάι-πλάι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην παγκρήτια σύσκεψη των αγροτών 07/10/2013
Στην παγκρήτια σύσκεψη των αγροτών που πραγματοποιήθηκε χθες στο Τυμπάκι, συμμετείχε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Σύλλογο "Το Μέλλον" ο Βασίλης Κεγκερογλου 06/10/2013
Στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Συλλόγου ΑΜεΑ νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον στη Φανερωμένη, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Στη διάρκεια της παρουσίας του για την παρουσίαση αυτού του πολύ σημαντικού χώρου που θα συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των ατόμων με αναπηρία,  ο κ. Κεγκέρογλου ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η συνεργασία του με το Σύλλογο, προκειμένου να πιστοποιηθεί και να ενταχθεί στο πανελλαδικό δίκτυο των φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης, έτσι ώστε ο Σύλλογος να είναι δικαιούχος προγραμμάτων και  δράσεων, που θα μπορεί στο μέλλον να υλοποιεί, είτε μόνος, είτε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ 3/10/2013
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο του Υφυπουργού  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου,  το Υπουργείο ανακοινώνει ότι  από 7-10-2013 ξεκινά  η χορήγηση  δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ.
Οι δικαιούχοι μπορούν  να παραλαμβάνουν  τα δελτία από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) εφόσον προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κρήτης 30/09/2013
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή της έδρα του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού, αλλά και την κατάθεση εξώδικου από τον παγκρήτιο σύλλογο φοιτητών Κρήτης του ΕΑΠ ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ως Βουλευτής Ηρακλείου, δήλωσε σχετικά:
«Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ κ. Κοκκώση και του κατέθεσα την προσωπική μου άποψη ότι κανείς δεν μπορεί να έχει αντίρρηση για τη δημιουργία Τμήματος ή Τμημάτων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας πόσο μάλλον της Κρήτης και ιδιαίτερα τον Πλατανιά.
Διαβάστε περισσότερα...
 
H πρόταση Κεγκερογλου για την ανάσχεση ανεργίας και φτώχειας 30/09/2013
Μια σημαντική και ρεαλιστική πρόταση για την ανάσχεση της ανεργίας και της φτώχειας, κατέθεσε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Κεγκέρογλου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ηρακλείου ανέφερε μιλώντας στη ΝΕΑ TV τα εξής:

"Το 50% του νέου ΕΣΠΑ και το 50% του πρωτογενούς πλεονάσματος να διατεθούν για την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας και της φτώχειας.

Για την υλοποίηση της πρότασης, χρειάζεται ασφαλώς κυβερνητική απόφαση, αλλά και η ευρύτερη συναίνεση των κομμάτων".


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1436 - 1442 από 1507

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο