ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ομιλία του Βασίλη Κεγκέρογλου για το άγχος στην εργασία 06/05/2014
Ομιλία του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στην εκδήλωση με θέμα την «Διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων στην εργασία»


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στις εκδηλώσεις μνήμης στο Μαγαρικάρι 05/05/2014
Την Κυριακή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες του ολοκαυτώματος Μαγαρικαρίου, από τα στρατεύματα Κατοχής το Μάη του 1944, καθώς και για τον Αρχηγό της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Γεωργίου Πετρακογιώργη.

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης το παρόν έδωσε η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Δεικτάκης Γιώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκης Ευριπίδης, εκπρόσωπος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή κ. Εμμ. Κεφαλογιάννη, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, μέλη του Δ.Σ. Φαιστού, Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στις εκδηλώσεις για τον Πετρακογιώργη 04/05/2014
 Εκδήλωση μνήμης για τον Αρχηγό της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Γεωργίου Πετρακογιώργη και τους πεσόντες του τοπικού ολοκαυτώματος, από τα στρατεύματα Κατοχής το Μάη του 1944, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαγαρικάρι.

Προηγήθηκε Ιερά Ακολουθία στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου και Αγίου Κωνσταντίνου, όπου και προσέλευσαν αρκετοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων και ο υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

kegk
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στήριγμα των χωριών της ενδοχώρας οι εθελοντές γιατροί- Κοντά τους και ο Κεγκέρογλου 02/05/2014

Κοντά στην Ιατρική ομάδα Εθελοντών της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων (Π.Ε.Κ.Σ) στα πλαίσια του Ιατροκοινωνικού προγράμματος της, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καππαδοκών – Μικρασιατών Κρήτης, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

kegeroglou_damania_1


Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Περισσότερες από 250.000 αιτήσεις έχουν εγκριθεί για το κοινωνικό μέρισμα» 2/5/2014
Στο 43% έχει ανέλθει το ποσοστό έγκρισης των αιτήσεων για τη χορήγηση του έκτακτου επιδόματος από το κοινωνικό μέρισμα όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων περίπου 250.000 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έχουν εγκριθεί , δηλαδή το 43% των προϋπολογιζόμενων αιτήσεων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα Βασίλη Κεγκέρογλου για την Εργατική Πρωτομαγιά 30/04/2014
Μήνυμα του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης  και Πρόνοιας  Βασίλη Κεγκέρογλου για την Εργατική Πρωτομαγιά.


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1639 - 1645 από 1799

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο