ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ομιλία του Υφ. Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου στις Βρυξέλλες για το πρόγραμμα "Εγγύηση για την Νεολαία" 09/04/2014
Συνέδριο το οποίο εξέτασε την πρόοδο εφαρμογής του προγράμματος «Εγγύηση για τη Νεολαία» πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες . Την  έναρξη των εργασιών του συνεδρίου χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ενώ την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Διετής εκστρατεία για υγιείς και ασφαλείς χώρους εργασίας- Διαχείριση του άγχους»07/04/2014
Oμιλία του υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου,  στις Βρυξέλλες, στην εκ¬δήλωση με θέμα  τη  «Διαχείριση του άγχους και των ψυχο¬κοινωνικών κινδύνων στην εργασία».Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Κεγκέρογλου με εκπροσωπους των αξιωματικων αστυνομικών 06/04/2014
Συνάντηση με μεγάλη ατζέντα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και εκπροσώπους της Ένωσης Αξιωματικων Αστυνομικών.Η συνάντηση αυτή έγινε ενόψει της επικείμενης αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι εκπρόσωποι του Σώματος αναφέρθηκαν στα παρακάτω ζητήματα και αιτήθηκαν συγκεκριμένα:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Καπετάν Ηρακλη Κοκκινίδη ο Βασίλης Κεγκέρογλου 05/04/2014
Στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Καπετάν Ηρακλη Κοκκινίδη παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικης Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου


keramoytsi1


Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές στηρίζουμε τα παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειες τους» 04/04/2014
«Με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές, πολλές από τις οποίες ήδη ξεκίνησαν, τα άτομα με αναπηρία και, κυρίως τα παιδιά με αναπηρία και οι οικογένειές τους, θα στηριχθούν έμπρακτα»

Με αυτά τα λόγια ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στο ετήσιο διεπιστημονικό συνέδριο «Μάριος Φερετζάκης» με θέμα: «Η υποστηριζόμενη διαβίωση» που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» στο Ηράκλειο, έδωσε το στίγμα για την αντιμετώπιση των ευπαθών ομάδων από το Κράτος.

«Μπροστά στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται- όχι μόνο στη χώρα μας- δεν λίγοι όσοι θέτουν το ερώτημα, αν  οι χώρες σε συνθήκες κρίσης μπορούν να αναπτύξουν και να στηρίξουν ένα κράτος πρόνοιας, ένα κοινωνικό κράτος. Θεωρώ, ότι επιβάλλεται η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου στις Βρυξέλλες 03/04/2014
Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στην Ελλάδα τοποθετήθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέ¬ρογλου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1653 - 1659 από 1799

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο