ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Παρουσιάστηκε η μελέτη του ΟΟΣΑ για τα κοινωνικά προγράμματα στην Ελλάδα 18/09/2013
Παρουσιάστηκε χθες στο υπουργείο Εργασίας η μελέτη του ΟΟΣΑ για τα κοινωνικά προγράμματα στην Ελλάδα.
Στην εκδήλωση, κεντρικοί ομιλητές και συμμετέχοντες ήταν ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η γενική γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, κ. Αννα Στρατινάκη, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, η γενική γραμματέας Πρόνοιας, κ. Έφη Μπέκου, η γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, κ. Αννα Δαλλαπόρτα και ο πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου. Από πλευράς του ΟΟΣΑ σε ρόλο κεντρικού ομιλητή ήταν η επικεφαλής της επιτελικής ομάδας εκπόνησης της μελέτης, κ. C. Varley καθώς και οι κ.κ. S. Carcillo και P. Cavassini.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έρχονται οι προσλήψεις μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας 16/09/2013
Οι πρώτες 10.000 θέσεις, από τις οποίες οι 680 θα αφορούν την Κρήτη, έρχονται μέχρι τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με δήλωση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη, με τον κ. Κεγκέρογλου επιβεβαιώνοντας τις ανακοινώσεις που είχαν γίνει στις 5 Σεπτέμβρη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 16/09/2013
Μετά την επιβολή των πρώτων υψηλών και επιτόπιων προστίμων για περιπτώσεις αδήλω¬της και ανασφάλιστης εργασίας, έγινε πλέον κατανοητό σε όλους και ιδιαί¬τερα στους εργοδότες, που παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών δεν συμμορφώθηκαν, ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας δεν αστειεύονται. Οι εντατικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο της νέας αυστηρής αντιμετώπισης της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, θα συνεχιστούν αδιάλειπτα σε όλη την επικράτεια και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου για την αδήλωση Εργασία 12/09/2013
«Το Υπουργείο Εργασίας ανταποκρίνεται στην απαίτηση της υγιούς επιχειρηματικότητας, στην απαίτηση των εργαζομένων αλλά και την ανάγκη των καιρών για στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος και πάταξη της μαύρης εργασίας.
Με το νέο, πράγματι, αυστηρότατο πλαίσιο προστίμων και τους στοχευμένους και συντονισμένους ελέγχους προχωρούμε από 15 Σεπτέμβρη στην εφαρμογή του νέου πλαισίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύσκεψη για την αδήλωτη εργασία στο Υπουργείο 12/09/2013
Με αφορμή την έναρξη, από την 15η Σεπτεμβρίου, της εφαρμογής του νέου αυστηρού πλαισίου ποινών και της διαδικασίας επιβολής του για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη, σήμερα στις 10.30 π.μ, υπό τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση προκειμένου να γίνει ο συντονισμός όλων των ελεγκτικών οργάνων και υπηρεσιών των συναρμόδιων υπουργείων καθώς και η κατάρτιση νέου επιχειρησιακού σχεδίου ελέγχων για την πάταξη της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην εκπομπή του Αντέννα "Πρωινό ΑΝΤ1 – Ενημέρωση" ο Β. Κεγκέρογλου (VID) 12/09/2013
Στην εκπομπή του Αντέννα "Πρωινό ΑΝΤ1 – Ενημέρωση", εμφανίστηκε χθες ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με αφορμή το γεγονός ότι στις 15 Σεπτέμβρη ξεκινάει η αναλυτική καταγραφή της μισθωτής εργασίας για πρώτη φορά στην Κρήτη και την Ελλάδα γενικά, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί δύο μήνες μετά!
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1688 - 1694 από 1748

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο