ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου: "Λουκέτο" σε επιχειρήσεις που απασχολoύν παράνομους μετανάστες 20/8/2013
Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι το ποσοστό της αδήλωτης εργασίας στη χώρα μας προσεγγίζει το 40% συγκριτικά με 25% πριν δυο μόλις χρόνια

null
 
Κεγκέρογλου για επιδόματα, "μαύρη" εργασία και απολύσεις 31/7/2013
 

Για το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας, τα οικογενειακά επιδόματα, καθώς και για τις απολύσεις, μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στο «Πρωινό MEGA».

Όσον αφορά την ανασφάλιστη εργασία, ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε ότι από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, παρατηρήθηκε μία συνάρτηση της παρουσίας των ελεγκτών και της αναγγελίας προσλήψεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, προέκυψε ότι όπου γίνεται έλεγχος του ΙΚΑ, αυξάνονται οι προσλήψεις.

Σχετικά με τα οικογενειακά επιδόματα, όπως αναφέρθηκε, οι αιτήσεις γι΄ αυτά είναι πάνω από 250.000, ενώ επισημάνθηκε ότι το 30% των δικαιούχων δεν έχουν υποβάλει αίτηση για οικογενειακό επίδομα.

Δείτε τα βίντεο από το MEGA:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αυτό είναι το 2ετές Σχέδιο του Υπουργείου Εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων»
Μεγάλη βαρύτητα δίνει το Υπουργείο Εργασίας στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, σύμφωνα με την τοποθέτηση στη Βουλή του Υφυπουργού Εργασίας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, στα πλαίσια επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση για τα θέματα της αξιολογησης του Δημόσιου Τομέα και την εφαρμογή του προγράμματος κινητικότητας
Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα που έχουν ανακύψει σχετικά με την αξιολόγηση του Δημόσιου Τομέα και την εφαρμογή του προγράμματος κινητικότητας, στη διάρκεια συνάντησης του πρώην Υπουργού Εργασίας κ. Γιώργου Κουτρουμάνη εκ μέρους της Επιτροπής Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου με τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση, τον Υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου και την Γενική Γραμματέα Άννα Στρατινάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συντονισμός δράσεων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας
Το συντονισμό και την εντατικοποίηση των δράσεων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας, με την οριστικοποίηση των εστιασμένων ελέγχων σε τουριστικές περιοχές της χώρας αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας υπό τον υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επτά στους δέκα εμπόρους αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνεια στις τράπεζες»
     Με Ερώτηση του προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Υποδομών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του Ηρακλείου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1709 - 1715 από 1748

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο